onsdag 9. november 2016

Jotun utendørs

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Her finner du alle våre utendørsprodukter. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc.


Drygolin Ultimat, vår beste.

I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. I det digitale fargekartet finner du også nyttige filmer og gode tips til både male- og fargevalgsjobben.


Sprøytemale utendørs med JOTUN Optimal. Dette er det mest informative utendørs fargekartet Jotun noen gang har laget. Fargelamellene finner du i Jotun Fargesenter Ute hos din lokale Jotun -forhandler.


Sjekk om du bør male huset i år. Prøv én eller flere farger før du bestemmer deg.

Med svanemerkede Jotun Optimal dekkende utendørs trebeskyttelse med med glimrende farge- og glansholdbarhet er det lang tid til neste gang du trenger male. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt. Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet.


Våren har endelig meldt sin ankomst, og det er på tide. Dette skjer selvsagt fordi det er stor forskjell på det skarpe dagslyset og lyskildene du har inne i din bolig. Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. Jotun Visir Oljegrunning brukes som grunning før beising av bart treverk utendørs , både på nytt og værslitt treverk.


Den sørger for god heft til toppstrøket og beskyttelse mot råte og svertesopper. Produktet anbefales dessuten i den kalde årstiden som grunning under maling og dekkbeis. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs , 9L, Glansgrad 2. Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk.

Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Våre testprogrammer er optimalisert for å sikre at våre produkter tåler det tøffe og varierte norske klimaet. Derfor tester vi malingen i Norge, og Kråkenes Fyr er ett av flere testfelt utendørs. Jotun har også NordEuropas største forskningslaboratorium for maling. Maxbo har tjærebeis og treolje til utendørs bruk fra Jotun , Owatrol og Tyrilin.


Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg