onsdag 30. november 2016

Nyckelskåp

Placera nyckelskåpet så att du enkelt kommer åt det men välj gärna en plats som gör det lite svårare för oönskade besökare att hitta det. På BAUHAUS hittar du mängder av nyckelskåp. Oavsett om ditt företag behöver ett nyckelskåp i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås eller någon annanstans så kan vi leverera de bästa nyckelhanteringssytemen på marknaden. Vi har både mindre samt stora nyckelskåp samt även nyckelrum om ett vanligt nyckelskåp är för litet.


Stöldskyddande nyckelskåp är kraftiga och robusta i konstruktionen men har något lägre stöldskydd än ett säkerhetsklassat. Dessa kommer i mängder av former och storlekar, så du kan enkelt hitta något som passar.

Här hittar du fina nyckelskåp i trä. Välj bland stort sortiment av nyckelskåp i trä, tillverkade i Sverige. Nyckelskåp med olika design och storlekar.


Finns nyckelskåp i ek, nyckelskåp målade i olika färger och nyckelskåp som en fin tavla. Handla svenskt, nyckelskåpen tillverkas i Sverige. Det medföljer bultar för att förankra.


Vi har en mängd olika nyckelskåp och nyckelinredningar för att tillgodose all möjliga behov för nyckelförvaring, såsom nyckelskåp med kodlås, nyckelskåp med inkastlucka, nyckelutlämningsskåp med och utan logg funktion, nyckelgömmor för utomhusbruk, nyckelskåp med korta eller långa krok mm. Creone levererar säker nyckelhantering med kodlås, elektroniska nyckelskåp och värdeskåp till ett 25-tal länder, huvudsakligen i Europa.

Kompakt nyckelskåp för nycklar i mm tjock stål. Utrustad med en stor krok för flera nycklar. Med KeyBox och ValueBox. Levereras med väggmonteringsmaterial.


Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet. Trakas nyckelskåp registrerar automatiskt alla uttag och återlämningar av nycklar och alla händelser och tidpunkter loggas automatiskt för spårbarhet. På så vis vet du allti vem som utfört lånet, när detta skedde och vilken nyckel som personen i fråga använde.


Det är mycket att ta hänsyn till vid val av elektroniska nyckelskåp. Det är givetvis viktigt att funktionaliteten finns där och att säkerheten är på den nivå som förutsättningarna i organisationen och lokalerna kräver. PAAM fokuserar på tekniskt kompetenta produkter för att möta alla behov när det gäller elektroniska nyckelskåp. Vi på AJ Produkter har ett brett utbud för att du ska hitta ett skåp som passar just dina behov. Vi erbjuder branschens bästa helhetslösning – från början till slut.


Calmare Nyckel är ett rostfritt nyckelskåp av hög kvalitet för automatlarmsägaren. Skåpet är framtaget för att underlätta för räddningstjänstens insatsstyrka att nå fram på effektivaste tid. Tidsvinsten kan bli mycket stor när man pratar om både sekunder och minuter i sammanhanget.


Biltema Nordic Services AB INSTRUKTIONER Öppna locket 1. Dra ner låsluckan till kombinationslå-set som sitter i locket.

Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Praktisk nyckelbricka som hänger stadigt på plats på den specialdesignade nyckelhängaren. Avancerade elektroniska nyckelskåp.


Samtliga händelser registreras på personen som utför lånet och den nyckel som används. Stoppa Tjuven från att snabbt och ljudlöst stjäla dina lösa bil-, motorcykel- eller skoternycklar i hallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg