torsdag 1. desember 2016

Interiør med farger

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Det blir litt flate interiører , som ser litt grafisk ut.


Det har nok noe med Instagram å gjøre, hvor ting egner seg på foto.

Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Også her til lands har grønne farger vært in en stund. Bare tenk på bryggen i Bergen og Rørøs med sin trehusbegyggelse i rustrøde nyanser. Og ikke minst eldre interiører med listverk og tak i ulike farger.


Torkildsby trekker også fram gulvet som den nye flaten vi vil være ekstra opptatt av i tiden framover, med ulike typer mønstre, materialer og ikke minst tepper. Blant dem som er litt over gjennomsnittet opptatt av farger og interiør , er Jotuns høstlansering et høydepunkt, fordi den ofte sier noe om neste års trender. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart, som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i.

Med to gutter på fire og fem år er det også nødvendig at interiøret er funksjonelt. Det må kunne brukes, også av små barn. Kristine vil ikke ha interiør som bare er til pynt, eller som hun hele tiden må være redd for at skal bli ødelagt. Unngå fargefeilene Det kan være lett å trå feil når du fargesetter interiøret.


Vi byr på noen tips som er greie å ta med på veien. Stilen er en blanding av nye og gamle ting. Vi har tatt vare på det vi elsker og som betyr noe for oss og blandet det med nye møbler. Det er en del marmor og messing hos oss. Vi er veldig glad i messingtoppen fra Røros Hetta, den er som er som et smykke på kjøkkenet.


Det samme er vasken fra Tapwell, som også er i messing. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Ja, vi er begge opptatt av interiør , forteller Tina.


Vi er glade i farger og har alltid hatt med oss noen farger som er våre, når vi har flyttet de siste årene.

Jeg elsker å omgi meg med farger og litt rare ting, fordi det avspeiler personligheten min. Men jeg tilsetter en dose klassisk dansk design, fordi det skaper et tidløst uttrykk, forteller Camilla om stilen som særlig preger den enkelt innredete stuen. Alle blir ubevisst påvirket av farger.


Derfor har det mye å si hvilke farger du velger å omgi deg med. Særlig unge mennesker blir usikre. De har ikke opplevd noe annet enn den minimalistiske trenden. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene.


I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. Fargene kan faktisk påvirke både produktiviteten, appetitten og sexlivet vårt. Nordmenn har de siste årene kjørt trygt med grått på veggene og nøytralt interiør. Nå mener ekspertene at farger er på vei tilbake i de norske hjem.


Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge. Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat. Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen. SøTe farger og interiør , Vardø, Norway.


De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte. De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg