torsdag 8. desember 2016

Dekor på bil

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Gjør ditt hjem enda finere i dag. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kommer med garantert fornøyd garanti. Velg design eller eget bilde!


Det er en nøysom prosess å helfoliere. Man kan ha forskjellige mål, det være seg at man ikke fikk bilen i den farven man ønsket eller at man ønsker å beskytte karosseriet mens man har bilen. Spør oss gjerne om helfoliering av bil.

Bildekor og bilreklame - for firma og private, fra enkel logodekor til heldekor av lastebiler. Bildekor er ofte den beste måten for et firma å profilere seg på. Vi produserer bildekor av alle slag, også på lastebil og buss.


FolieXperten leverer alt av bilfoliering, fra små dekor og logoelementer til helfoliering av bil. Vi sørger for effektiv firmaprofilering, og hjelper privatkunder som ønsker det lille ekstra. Firmabiler som går på veien dag etter dag, gir deg en unik mulighet til å kommunisere med omverdenen.


Bruk av bilen som reklamekanal åpner for store muligheter. Vi kan gjøre alt fra heldekor til små firmalogoer på alle typer kjøretøy. Firmabiler er og blir et normalt og gjennomgående syn i Bergens trafikkbilde. Spesielt for bedrifter med en omfattende bilpark og mye kjøreti er dette en gunstig måte å bli mer eksponert på. Trenger du bildekor eller reklame til din bil , skapbil, lastebil, gravemaskin, bus eller tilhenger ? Kom til oss med dine ideer og la oss hjelpe deg med utformingen.


Vi kan printe og montere alt fra enkelt bildekor til helfoliering av bil. Vi vil sammen komme frem til den beste bildekor-løsningen som passer for deg , alt til en rimelig pris. Biler blir i stadig større grad benyttet for å profilere firmaet.


Mange leier også plass på andres biler for å synes.

Etter fjerning må bilen vaskes for å fjerne små limrester etc. Hvor lenge varer folien på bilen ? Den viktigste grunnen til hefoliering av bil er beskyttelse av bilens original-lakk. En helfoliering som er utført av fagfolk har en levetid på omtrent 4-år.


Ved riktig vedlikehold kan din helfolierte bil om nødvendig få et enda lengre liv. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Vi leverer alt av bildekor. Enten du skal ha en liten logo, stor dekor , med eller uten print.


Reklame på egen bil er en meget god og billig måte å gjøre seg synlig. Sammenlignet med annen markedsføring er prisen pr spaltemillimeter minimal. Hvilken type dekor du skal velge, avhenger av hvor synlig du vil være. Profildekor på bil og andre kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk. Mulighet for å endre fargen på hele bilen til din unike profil.


Reklamefolie på bil er som oftest printet folie. Men mange kombinerer også standardfiolie med printet folie, eller har standardfolie med printede eller skårete dekaler påklistret. Med printet folie er det kun fantasien som bestemmer utseende og budskap på bilen.


Ved reklamefolie på bil kan kunden velge mellom såkalt skåret. Det tar vanligvis en halv dag å montere dekor på bil , og vi gjør alle typer jobber, fra bildekor på én ny arbeidsbil til bildekor på hele bilflåter. På håndtverkerbiler er det vanlig å ha bildekor med firmalogo på panseret, på bakdøra og på sidene, en liste over de viktigste tingene firmaet ditt gjør på hver side av bilen og navn med telefonnummer på sjåførdøra. Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst. Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg!


Bruk av primer er som å jukse på en test, slik at du kan få en ståkarakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg