onsdag 14. desember 2016

Loftstue inspirasjon

Skal du bygge, rehabilitere eller pusse opp? Nå har vi gode tilbud på fagbøker fra SINTEF. Se vårt utvalg og kjøp i dag. Dette nettstedet gir informasjon om alle takvinduer, vinduskupler, takkupler, lystunneler og gardiner som VELUX gruppen har å tilby. Deler av det gamle mørkeloftet er i dag forvandlet til en lys og luftig loftstue dit Wenche og Trond kan trekke seg tilbake i hver sin godstol.


Nyte frisk luft, solskinn og utsikt gjennom vinduene.

På regnværsdager sitte trygt og nyte det spesielle ved å være så nær naturen. De mørke tømmerveggene er slipt ned og blitt lyse og fine. Eva og Karianne – en loftstue man kan trives i. De har en ulik smak når det kommer til innredning, og det som er harmoni for den ene, oppleves som kaos for den andre. Nok en nøtt å knekke for designerne i ROM 123!


INNREDNING STUE: Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. See more ideas about Home living room, Home and Interior design. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet.


Interiørtrender, inspirasjon , tips og gode råd for alle som skal pusse opp innendørs.

Innendørs oppussing og inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Velg målsømshus fra Block Watne Fluks. Her kan du få inspirasjon til hvordan ditt hus kan se ut. Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Loft og kjeller – Tips og ideer om alt til ditt loft eller din kjeller.


Kanskje du skal bygge et rom eller innrede det som allerede er der. Ideer og inspirasjon til hjemmet. Jeg håper dette innlegget kan være til inspirasjon for andre som ikke har mulighet til å kjøpe masse nytt til en hver ti men som liker at det ser greit rundt om i heimen. Loftstua vår er nok ikke ferdig enda, men dette var hverfall en liten titt. De fleste rommene i fuglehuset er innredet under dette prinsippet!


Se interiørdesignerens tips. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Men planen er å skifte tak og isolere neste sommer. Så blir det pussing av pipa og så må rommet oppe bygges og selvfølgelig ordentlig trapp opp til rommet. Gleder meg til å få innredet et kosli rom der oppe.


Gjesterom og lagerplass er første pri, men håper å få til en loftstue feeling.

Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. En slik loftstue er en fantastisk mulighet for både gjester eller større barn i familien til å få litt alenetid. Det kan også godt fungere som et kontor hjemmefra om man har anledning til å tilbringe lengre perioder på hytten.


Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Det å skape noe og være kreativ gir meg masse energi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg