fredag 30. desember 2016

Koselig stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Fra kald til koselig tv- stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt.

Vi har gitt tv- stuen et løft. En enkel, koselig stue kan gi et bedre inntrykk enn et luksuriøst, kaldt utseende oppholdsrom. I følgende bildegalleri vil vi vise deg nøyaktig hvordan koselig stue vises og hva er en funksjon av mysighet.


Du vil finne svært interessante representasjoner her! Ei lita stue (denne er bare kvadratmeter) kan likevel ha plass til mange ulike aktiviteter og behov. Bilder hengt på og stablet opp mot nøytrale vegger.


Therese skjøv sammen to MELLTORP-bord til et langbord.

Ha et par ekstra stoler for hånden til gjester. Mormors Stue : Koselig sted med koselige priser - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Trondheim, Norge på TripAdvisor. Det viktigste spørsmålet er ikke hva jeg synes er koselig , men hva DU synes er koselig. Hvilke farger liker du? For det er noe vi ikke kommer utenom – det er vanskelig å få til en koselig og vennlig stemning hjemme uten farge på veggene eller møblene.


Soverommet kan gjøres lunt og koselig med tapet, som dette fra Borge. Gjør det ekstra lunt og koselig , så du kan være ute lenger. Bruk små tepper til å dekke og isolere sittemøbler og oppbevar pledd lett tilgjengelig i en kurv. Lykter gir mer lys og bidrar til en koselig atmosfære.


For maksimal effekt kan du plassere dem på gulvet, sette dem på bordet og henge dem i trærne. Begynn med levende lys og friske blomster. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Få varene levert hjem.


Lån tilhenger hos IKEA.

Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Stua er gjerne det stedet du slår deg ned etter en lang og stressende dag.


Og liker du tanken på å kunne stenge verden ute og krype inn i din egen lune verden, er dette interiørtipsene du trenger. Etter en lang periode med nakne vinduer, har gardiner igjen blitt stuerene. I vår stressfulle hverdag trenger vi vår plass hvor vi kan føle oss godt og slappe av ordentlig. Og siden vi tilbringer det meste av vår tid innendørs i stuen , er dette det viktigste rommet for hele atmosfæren i huset. Hytteliv: Koselig stue.


Hyggenivået i denne stuen har økt betraktelig med endringene som er gjort her! Noen av møblene er fjernet eller byttet ut, noen er fornyet og noe er nytt. Det samme gjelder interiøret.


Koselig stue Farger Å gi din stue person aksenter som familiebilder, eller hengende kunstverk malt av dine barn, gjør plass alle dine egne. Men du kan også bruke farger for å gi dette området av hjemmet ditt en innbydende følelse. Elsk din stue : Hvordan dra nytte av store oppholdsrom!


Varmt farger, veldefinerte områder og riktig belysning vil tillate deg å snu atmosfæren i en hule til et koselig sted. Har du en større enn gjennomsnittlig stue ? Rett utenfor stue - og kjøkkenvinduene har familien en stor terrasse med flott utsikt over Mjøsa. Her har de ganske nylig fått installert en terrassemarkise som de har mulighet til å vippe forover – en funksjon som er veldig kjekk når solbuen er lav. Du tar markisen ut og inn ved hjelp av fjernkontroll. Stuen er koselig innredet i varme brune toner.


Lampen i taket har Sandra laget av gammelt linstoff og sofabordet er hjemmelaget. Jeg liker gjenbruk og har vanskelig for å tenke meg mye masseproduserte saker og ting. Nydelige lamper, Laila - og så koselig stue du har ღ Ønsker deg en fortsatt fin kvel klem fra Mette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg