mandag 12. desember 2016

Stål kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Benkeplatene er en vesentlig del av kjøkkenet , og bør stå i tråd med det du synes er stilriktig og hensiktsmessig. Sigdal kan tilby et rikt utvalg av benkeplater.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser.

Du finner både kjøkkenvasker i porselen, stål og kompisitt. Den tradisjonelle vasken i stål er alltid en sikker vinner dersom du ønsker slitestyrke. Kompisittvasker har høy slitasjestyrke og gjør at kjøkkenet ditt ser annerledes ut enn naboen sitt. Velg mellom en rekke design og materialer. Forster er et kjøkken i en egen divisjon, fordi alt er produsert i høyverdig, varmeforsinket, pulverlakkert stål.


Vår målsetning har alltid vært å levere flotte produkter til konkurransedyktige priser. Vi stiller derfor store krav til kvalitet, design, fleksibilitet og brukeregenskaper for å sikre at produktene får lang levetid. Den riktige benkeplaten gir kjøkkenet sjel, og er en stor del av ditt kjøkkens visuelle uttrykk.

Materialet, fargen, strukturen og tykkelsen på benkeplaten har stor betydning for designet, og mulighetene er utallige. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her! Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Forny kjøkkenet på noen timer.


Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer.

Det er ikke uten grunn at industrien lenge har foretrukket dette materiale, da det er holdbart og hygienisk, men det gjør seg også utrolig flott til kjøkken benkeplater. Med stål for du et tøft look og en meget holdbar benkeplate og det kan kombineres på mange flotte måter med tre, stein eller Corian. Se våre benkeplater i slitesterke materialer som Corian, bambus og stål. Velg blant flere modeller og farger. Rustfritt stål blir fort skjoldete og stygt, enten det er i børstet stål -utgave eller i blank krom-finish.


Fettede barnefingre, matrester og merker etter vannsøl gir skjolder og flekker som ikke lar seg vaske bort bare med en fuktig fille – i hvert fall om flekkene har fått godgjøre seg en stund. Stål Våre lagre er tilpasset den lokale industrielle infrastruktur i produkter som bjelker, formstål, stangstål, hulprofiler, rør og plater. Vi tilbyr et bredt sortiment av de fleste varekategorier mot de fleste bransjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg