fredag 23. desember 2016

Maling sand

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Er en varm beige tone.


En lys mellomtone som oppleves som lun og varm.

En av våre mest solgte farger. Sand – en varm beige tone. Sans er en gulaktig beige tone. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nu kan man male sig til en pudset væg! En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.

Finn riktig farge og maling her. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene.


En pastelldrøm av en blågrønn tone. Perfekt støvet og diskret. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Innholder ml Citadel Air Colour. Laget for å nøyaktig matche fargene i eksisterende Citadel Paint produkter.

For å oppnå sklisikker overflate kan det i 1. Hey’di Råsterk Gulvmaling. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg