onsdag 7. desember 2016

Holmegaard glass oppvaskmaskin

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Holmegaard Glass - Best pris i Norge!


Holmegaard glass oppvaskmaskin

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Tåler oppvaskmaskin , maks grader. Pris er for enkelt glass. Legg til favorittmerke.


Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, modernisme og dagligdags eleganse i klassisk design. Perfection rødvinsglass 43cl. Tom Nybroe har designet vinglasset med fokus på optimale behandling av vin.


Holmegaard glass oppvaskmaskin

Ved hjelp av skjenkelinjen i glasset er det enkelt å helle til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de beste betingelsene for å utfolde smaks- og duftnyanser. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. GLASS OF HIGH QUALITY.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Denne varen er utsolgt i nettbutikken. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Når du vasker vinglassene i oppvaskmaskinen. Som nevnt tidligere, bør du sjekke hva som gjelder for dine glass , før du vasker dem for hånd eller i oppvaskmaskin.


Har du allerede vasket vinglas i oppvaskmaskinen , og er fornøyd med resultatet, er det heller ingen grunn til å endre vane. Det er bare noen ting du skal være obs på. Motivene er inspirert av nordiske juletradisjoner og vil vekke nostalgien hos mange! Skjenkelinjen går igjen som en rød tråd i alle seriens glass.


Den snevres inn mot toppen og hjelper deg å skjenke opp til riktig punkt, nemlig det bredeste punket på glasset. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Det enkle formspråket gjør at glasset passer inn i enhver borddekning – både til hverdags og til fest. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Holmegaard glass oppvaskmaskin

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi vasker dem alltid opp for hån men det er jo kjedelig. Er det noen som vet om disse egentlig kan vaskes i oppvaskmaskin uten at mønsteret går i stykker.


Peter Svarrer skapte Cocoon-vasen med ønsket om å skape en form som reflekterer og fanger lyset på den spesielle måten som bare glass kan. Det tok tre år før formen endelig stod klar, og resultatet er en vase som har potensial til å bli en moderne klassiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg