fredag 30. desember 2016

Hth narvik

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Våre dyktige konsulenter hos HTH i Narvik er spesialiserte på kjøkken, bad- og garderobeløsninger. Så uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg hos HTH i Narvik. Du er alltid velkommen til å kikke innom i butikken, hvor du kan få råd og veiledning.


Kjøp ditt kjøkken, ba og garderobe hos HTH i Narvik , og få mer for pengene.

Finn den siste katalogen fra HTH i Narvik og de beste tilbudene og kundeavisene fra møbelforretninger. Ser du etter åpningstidene til HTH ? Oppdag JKE Designs Narvik utvalg av kjøkken- og baderomsinnredning. Her kan du skreddersy dine ønsker slik at de passer deg. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Til vår butikk i Narvik trenger vi en person som er selvstendig, og vet å sette kunden i fokus. Dronningens gate Narvik Sammenlign Overvåk Finn lignende.


Du må like utfordringer, - og kunne stå på i perioder!

Det vil være salg både mot private kunder, - og prosjekt. Vi tilbyr grundig utdanning av våre konsulenter ved HTH i Danmark. Noe reising må påregnes.


Kubera AS eier, utvikler og drifter næringseiendom i Narvikregionen. Bestill drømmeferien med Agoda. Dekker Harstad og omliggende områder. Nyheter, sport, by og byg bil og motor, lokale lenker og siste nytt fra NTB.


Kjøkken og design AS fra , Nordland. Tekst og foto: Jørn Indresand. S Serina Hamnes, (th) har overtatt HTH Narvik sammen med Nystadgruppen AS. Angelica Kristiansen (tv) fortsetter som medarbeider i firmaet. Mellom de mange lekre utstillings­modellene hos HTH -forhandleren i Gate går det to blide Narvik -jenter og ordner og fikser.


Kraftselskapet Nordkraft i Narvik kan feire sitt 100-års jubileum med å flytte inn i nytt hovedkontor i Teknologiparken i Narvik. Hadde økonomien i selskapet vært kjent for ledelsen Nordkraft har i dag, hadde det nok ikke blitt noe nytt hovedkontor, kommenterer prosjektleder i Odd Harry Hjelle i totalentreprenøren Consto. Innredningen vil ha et moderne uttrykk med hvite overflater, benkeplate av laminat og overskap med høyde inntil 2cm.


Det er også demping på skuffer og skap i innredningen. Det er derfor at vi hos HTH har Norges mest dedikerte kjøkkeneksperter. Kompetent hjelp og engasjert rådgivning er grunnelementene hver gang et HTH -kjøkken skapes.


For oss er det viktigste at du får det riktige kjøkkenet.

Vi har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn år. HTH inngår i det svenske, børsnoterte konsernet Nobia, som er Europas største kjøkken-produsent. HTH er representert i land gjennom en lang butikkjede på over 1inspirerende butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 75.


Det betyr at HTH er én av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter. En god montør er halve jobben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg