fredag 6. januar 2017

Innredning sauefjøs

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har en løsning til deg.


For å gjøre fjøset komplett forhandler vi Orkla tak og veggplater, kompakte plastplater til vegg og forbrett, Bruvik ventilasjon og Serigstad sitt sortiment innen rundballekuttere.

Med vår erfaring fra andre typer produksjoner, har vi tatt inn nye produkter i velprøvde materialer i småfefjøs. Saueinnredning med oppdelte eteplasser eller langsgående eteåpning. Tallefjøs til sau med hevbare grinder.


Vi tar forbehold om at prisendringer kan forekomme. Alle priser på siden er eks. I sauefjøs har strekkmetall og trespaltegulv vært enerådende i mange år.


Gradvis har plastgulvet fått større utbredelse, og er i dag det desidert vanligste gulvet i sauefjøs. Viktige årsaker til dette er pris, fleksibilitet og varighet.

Get without the ads. Unsubscribe from Inger Eriksdotter? Jeg er i ferd med å bygge nytt sauefjøs nå, og her har det vært vektlagt at det skal være (bortimot hvertfall) så enkelt og lettstelt som mulig. Jeg bygger også uisolert, men med full kjeller, så her blir sauene gående på strekkmetall.


Fjøssystemer har på kort tid blitt en ledende leverandør av innredning og utstyr til sau og geit. Gulv til sau og geit. Strekkmetall, løse rister og på selvbærende ramme.


Hullrister og plastgulv. Alt på lager, rask levering til hele landet. Større løsdriftsfjøs er på vei inn i Norge, og Husdyr Systemer leverer individuelt tilpassede løsninger som gir en god og naturlig arbeidsflyt i fjøset.


Innredning STORFE Løsdriftsfjøs. Liggebåsskiller leveres i flere forskjellige utforminger. Fritthengende liggebåsskiller er mest vanlig.


Som produsent, vil vi ofte kunne imøtekomme spesielle ønsker. Bygde to sauefjøs med års mellomrom. I dagens sauefjøs er års erfaring samlet under et tak.

Ekteparet ønsket å utvide flokken og øke produksjonen for å kunne. Videre i fullprosjekteringen er det blitt forklart valg av ulik innredning , opplegg rundt lamming, HMS(helse, miljø og sikkerhet) i fjøset, bygningsarbeid og økonomi ved bygget. Materialet inkluderte 6besetninger fordelt over hele landet, med gjennomsnittlig størrelse på 1vinterfôra sauer.


Som en del av under-søkelsen ble brukerne bedt om å svare i fri tekst på hva de var minst og mest fornøyd me og hva de mente burde prioriteres ved utviklingen av nye. Riving - innredning og betong skal ut Rivinga satte i gang 11. Me satsa friskt med ombygging av mjølkefjøs til sauefjøs. FKRA har levert, gulv, innredning , kraftfortank og aut.


Salgskonsulent Sten Ivar Skretting har stått for prosjektering, planlegging og levering av utstyr. Vi takker familien Reiersen for tilliten og ønsker dem lykke til videre med driften. Det gjenstår å sette inn bord i bunnfelt.


Dersom man setter inn et 2″ bord nederst og et 6″ bord øverst, vil en ved å ta ut 6″ bordet i lammingstida, få eteplass for lam under mordyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg