onsdag 11. januar 2017

Elefant tapet

Till och med en kyffig skrubb kan bli spännande med en effektfull tapet. Tapeter och tapetprover online. När du ska välja en tapet till ett rum, oavsett om det gäller tapeter till sovrum, barnrum, vardagsrum eller hall, ska du helt och fullt gå på känsla, tycke och smak. De kan ikke hoppe, så en grøft på to meters bredde er nok til å holde dem innesperret.


Det var efter en förlaga från Belgiska Kongo som Estrid Ericson formgav mönstret med de små elefanterna som pryder denna tapet. Nå skal det være tapet på alle veggene!

Torhild Rustenberg, konseptsjef hos tapetleverandøren Storeys, opplever at folk er redde for at fire vegger blir for mye, og gjerne ender opp. En beige tapet med cascading blomster og lekre fugler i detalj. Fungerer bra i nesten alle rom, inkludert barnehager, stuer og haller. Veldig populær blant både voksne og barn.


Forskjellen på vanlig tapet og non-woven tapet. Vanlig tapet krever at man smører på tapetlim på selve tapetet og lar det trekke seg i 2-min. Ved non-woven tapet smører man på tapetlim direkte på veggen og setter opp tapetet med en gang.


Hvis det skal tas ned igjen kan hele tapetet dras ned i ett stykke.

Limet påføres direkte på veggen, og lengdene monteres kant i kant. Du får tapet i ulike materialer, vevinger og tekstur som gir veggen karakter og dybde selv i ensfargede varianter. Er du på jakt etter en spesiell stil eller et uttrykk, så er det lite som slår tapet som virkemiddel. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ja, det finner du på Maxbo. Sarte sommerblomster som prydet veggene i kammerset, og lukten av mormors soltørkede sengetrekk og høye sommerdyner. Skapsengen som fikk et nytt malingsstrøk for hver familieforøkning. Sammen er det følelsen av sommer, trygghet og kjærlighet. Estrid Ericson, grundare av Svenskt Tenn, reste mycket och tog med sig olika slags former, mönster och souvenirer hem.


Designeren har også besøkt et slott med et imponerende bibliotek og klassiske tre-paneler som også har blitt til tapetdesign. Elefant Rosa från Svenskt Tenn. I tillegg får du trendy palmeblader og eksotiske elefant -statuer i sten.


Med andre ord: En oppsiktsvekkende tapetkolleksjon du ikke kan gå glipp av!

Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Vi har tapeten som lagervara - alltid dagars öppet köp, även på överblivna rullar.


Detta mönster håller på att fasas över från papper till nonwoven så vi har båda sorterna på lager. Fråga oss gärna innan beställning om detta är viktigt. I tapetkolleksjonen Factory Style har designeren rett og slett latt seg inspirere av livet på tapetfabrikken, og her finner du paller, gråpapir-pakker, slitte. Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. Non-woven tapet er endnu lettere at påføre, da du blot skal påføre klister på væggen, og herefter kan du opsætte tapetet direkte på væggen.


Søger du noget helt bestemt tapet ? Kontakt os for råd og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg