søndag 15. januar 2017

Bordlamper design

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Søk etter bordlamper design på den nye KensaQ. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bordlamper , Leselamper og design.

Belysning og bordlamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet. Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning. Til og med vårt humør, vår prestasjonsevne og vår trivsel er avhengig av riktig belysning.


Fins det bordlamper i Bauhaus- design ? Her er svaret et klart Ja. Wagenfeld-bordlampen er selve innbegrepet på Bauhaus- design. Lampens funksjonalitet og den reduserte, tidløse formen skiller seg ut.


Dette er kanskje ikke den rette lampen? Det er ikke bare funksjonaliteten til dekorative bordlamper som er viktig, design blir mer og mer fremtredende. Lampene er ikke lenger bare en del av møblementet som har som oppgave å gi deg lys. Nå finner vi lamper som er rene kunstverk i seg selv! Interiørverden preges av bemerkelsesverdige former og elegante.


I små hjørner, i vinduet eller på skrivebordet – med bordlamper lager du enkelt en trivelig stemning! Handle Skandinavisk interiør og design online. Plasser en klassisk bordlampe i tidløst design på et avlastningsbord for ekstra lys og dekorasjon.

Eller hva med en moderne bordlampe på nattbordet? Med en bordlampe fra Bohus får du godt lys der du ønsker. Velg blant våre bordlamper av ulik design og størrelser, som skaper ulikt lys og atmosfære. Ny bordlampe for hyggelys hjemme?


Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Lampehuset tilbyr bordlamper til alle hjemmets rom.


Finn bordlampen som passer hos deg i vår. De gir ekstra lys der du trenger det, samtidig som de setter personlig preg på rommet. De aller beste tilbudene. Remo er flotte bordlamper i farget metall.


Godt egnet som leselampe samtidig som den dekorerer. Kan stå på nattbordet, tv-skjenken, sidebordet, skrivebordet eller i en vinduskarm! Denne bordlampen har en tidløs design og passer godt inn i alle interiørstiler og rom. Andre bordlamper spreder hygge - og vælger du en lampe med glasskærm, giver lampen en god rumbelysning.


Flere af vores bordlamper har touch lysdæmper, så du kan justeret belysningen alt efter om du skal læse eller hygge. Se Lysmesterens store udvalg af bordlamper med skærme af glas, metal eller tekstil over til de plisserede. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk.


I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning. Hos oss vil du også finne de mer trendy og enkle bordlampene med marble- design. I tillegg kan vi tilby bordlamper i krom med prismer, skjermer med justerbare vinkler, glasslamper, og andre unike design som passer til enhver innredning og stil. Hvis du kikker blant vårt utvalg på over 7forskjellige designer- bordlamper , kan det ikke gå galt. Når du kjøper lamper online hos AndLight, kan du alltid være helt sikker på at det er originale varer i høyeste kvalitet fra kjente designere.


Enten du bruker bordlampen som stemningsbelysning, leselys, suppleringsbelysning eller allmennbelysning, er det viktig at den harmonerer med den øvrige innredningen. I vårt sortiment finner du bordlamper med lampefot i metall, glass og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg