mandag 9. januar 2017

Rammer til bilder

Beskytt bildet fra sollys med UV-resistent glass. Få ekspertråd om å velge riktig ramme. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.

Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Rammer til bildene dine. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Perfekte rammer for alle rom i ditt hjem.

Våre rammer er valgt for å passe perfekt til alle våre plakater. De er inspirert av skandinavisk design og passer til alle typer interiørstiler. Frigjør din indre fashionista og kombiner et sitat av Marc Jacobs med en gullramme. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Til dine forstørrelser tilbyr vi to elegante trerammer i ayous eller rødgran. Du kan velge mellom den rustikke modellen ”Home” eller den mer moderne ”Style”. Treet er syrebehandlet og lakkert.


Med flotte fargemuligheter og fire forskjellige storformater kan du designe rammer til dine bilder fullstendig etter dine egne ønsker. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Alle lerretsbilder til barn kan bestilles med eller uten ramme og fås i en rekke ulike størrelser.


Vil du gi rommet et enda mer lekent uttrykk, kan du eksperimentere med ulike måter å henge opp bildet på, for eksempel med tape i hjørnene. I magasinet vårt finner du flere kreative tips til barnas rom. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Dermed er det enklere for deg å ta stilling til hvilken ramme som passer til nettopp ditt bilde. En flott ramme ramme setter prikken over i’en for et vakkert bilde Men noen bilder er uttrykksfulle og vakre i seg selv, så da ville det jo være synd å ramme dem inn.

Til dekorering av veggene kan du bruke alle typer bilder , rammer , plakater og fotografier. Match med tapetet og øvrige farger i rommet. All rammelist kan leveres som metervare, kutteservice, og rammer. Under fanene ovenfor finner du flere underkategorier over hva vi kan tilby.


Greens har rammer og rammelist til innramming av bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg