torsdag 12. januar 2017

Plisségardin

Rabatt På Plissegardiner. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Ett skjema - flere tilbud fra lev. Maya oppned lysfilt dobbel plisségardin.

Veggfeste utvending karm. Falk L210cm lystett dobbel plisségardin. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.


Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Kjøp plissegardiner online - Plissegardin på mål i den beste kvalitet - spar opp til. Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett.


Ta en titt i Norges største utvalg av flotte og praktiske plissegardiner! Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering.

Snoren er gjemt inni rullegardinen, noe som gjør den mer barnesikker. Rullegardinen hindrer at det slippes inn dagslys og hindrer innsyn. Med plisségardiner har du enda større frihet til å velge et spesifikt område av vinduet du har lyst til å hindre innsyn gjennom. Dra fra toppen og ne eller dra fra bunnen opp, og plasser plisségardinen der du ønsker skjerming for innsyn.


Den er enkel å montere og tar liten plass. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin , eller lyddempende og energibesparende type. Vi har også plisségardin som passer til verandadør. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Er det sola eller innsynet som sjenerer deg?


Da er det ikke noe å lure på. Det er en toveis plisségardin du skal ha. Den kan du plassere hvor du vil i vinduene og dørene. Dermed har du en fleksibel løsning der du kan regulere skjermingen både oppe og nede samtidig. Hitta rätt plisségardin er för dina fönster.


Vi har ett brett utbud av plisségardin er till låga priser. Köp online eller i butik på JYSK. IKEA - SCHOTTIS, Lystett plisségardin , mørk grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig.


Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring.

Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag. Hvis du både ønsker solskjerming i stuen og tyngre dekorgardiner, er plisségardin en god løsning. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet.


Twin mørkleggende plisségardin. Mørkleggende plisségardin. Sist men ikke minst, så har vi vår mørkleggende plisségardin med dobbelt vev.


Forskjellen mellom en plisségardin med enkelt vev og dobbelt vev er at den som er dobbel ikke har synlige hull der gardinsnoren går, som solstråler lett kan skinne mellom. Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Hos JYSK tilbyder vi plisségardiner, der har.


Naturligvis passer gardinen også bra i hjemmets øvrige rom, spesielt de med vindu som vender ut mot forbipasserende. Trådløs og lystett plisségardin. Passer fint til små og mellomstore vinduer.


Les mer under Beskrivelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg