fredag 6. januar 2017

Sebra arkivmappe

Kjøp Sebra hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Arkivmappe fra Sebra med motiv av dinosaurus, i turkis og gråtoner. Denne oppvebaringsmappen er ordentlig fin og perfekt til å oppbevare tegninger og andre saker man vil samle på til barna blir store.


Inneholder lommer. Laget i solid kartong med metall-lås og håndtak.

Perfekt til oppbevaring av tegninger og annen kunst. Praktisk mappe fra Sebra til å oppbevare tegninger fra barna. Mappen er dekorativ i hyllen på barnerommet. Sebra er et dansk design som både har legetøj og interiør til børn.


Her finder du både Sebra sengetøj, hårpynt, fine gulvtæpper til børneværelset og skønne. Beskrivelse: Praktisk harmonika-mappe til opbevaring af børnetegninger og udklip. Find den super fine og praktiske Sebra arkivmappe til tegninger hos Børnebiksen.


Arkivmappen er i flere duse rosatoner med bilde av en nydelig svane.

Praktisk arkivmappe med nydelig motiv av bjørn og ballonger fra Sebra. Har rom med tynne skillevegger. Meget anvendelig til alle de fine tegninger børnene producerer.


På bagsiden er der plads til navn. Der medfølger flotte klistermærker med alder på til år, så hvert skillerum kan få hver sin alder. ARKIVMAPPE til oppbevaring av tegninger! Disse tre tegnearkivene utgår fra leverandøren Sebra `s sortiment. I stand stort set som ny.


Det meste av kolleksjonene til Sebra er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull, materialer som appelerer til barnas fantasi og tilfredsstiller vi som foreldre sitt ønske om kvalitet og kreativitet. Andet legetøj, Putkasse, Sebra , SEBRA putkasser, stk træ putkasser med klodser i diverse former. Låget kan tages af og på.


Den ene er i blålige toner med traktor foran, den anden putkasse er lyserød med bambi udenpå. Ser ikke ud til at have været brugt. Kan også (mod mindre betaling) leveres på ruten Fårevejle – Holbæk – Roskilde – Greve - Karlslunde. Annoncer med Sebra - Østjylland på DBA.


Stort udvalg af Sebra - Østjylland til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer. Gir du kroppen din riktig næring?

Visse dietter gir oss feilernæring, som kan føre til sykdom, tretthet og visse forstyrrelser, til og med. Qatar Airways sjef Akbar Al Baker besøkte tirsdag Gøteborg i forbindelse med selskapets lansering av ruten til Gøteborg. Sebra har foruten sengetøy, morsomme leker i tre og strikk. Jeg er veldig gla i de skjønne kaninene fra maileg, og to brune med pelsvester har fått plass i Emma sin seng.


Mailegsamlingen til Emma blir stadig større, og heldigvis er det ikke bare mor i huset som liker disse. Alle tegneblokkene med undtagelse af den røde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg