mandag 16. januar 2017

Foliering av båt pris

Foliering av båt er omlag halve prisen av lakkering. Båter kan folieres utendørs fra varmegrader, men det må være vindstille og tørt. Har du trailer til båten kan jobben gjøres i vår profesjonelle hall på Alnabru, Oslo.


I løpet av kort tid har flere båtprodusenter begynt med denne formen for overflatebeskyttelse av skrog. Vi løser alle behov for profilering på bil, lastebil eller båt.

Vi fører permanent eller kampanjefolie for alt fra enkle dekormerker til helfoliering av biler. Bildekor gir deg god reklame hvor enn du ferdes. Vi har også løsninger for enkelt budskapsbytte på biler og lastebiler.


Tilbud gis etter befaring. Alle priser er ekskl. Vi tar forbehold om prisendringer. Vi ønsker at dere tar kontakt med oss via tlf.

Prisen på foliering kan variere fra 15. Jobber selv med folie og sjefen har foliert sin båt og han er fornøyd. Legg ned mye arbeid i forarbeidet så blir det bra.


Best erfaring har jeg med Avery sine folier for helfoliering. Oracal er også bra kvalitet. M sine er ikke så gode monteringsmessig, og er litt tynne syns jeg.


Ba om en budsjettpris på foliering av skrogsidene på Ibiza,en. Det finnes et hav av foliekvaliteter og priser. Regnet da 5m brei stripe på hver side av båten. De hadde utført foliering på ca båter med godt resultat.


Detaljer slik som speil, spoilere, støtfangertyper, soltak, luftinntak, rister eller foliering av grill og takrenner påvirker prisen. Ta kontakt for et pristilbud. Varebiler leveres vanligvis med speil og støtfangere i ulakkert plast som ikke kan folieres.


Sammen finner vi en løsning som passer dine behov, både når det gjelder utforming, plassering og størrelse, og ikke minst pris. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ikke bare har vi rask levering av solfilm og foliering - men det er også til fornuftige priser.

Kontakt oss for et tilbud. Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av original lakken. Vi folierer også motorsykler og båter. Bil Levert av Sven Kvia, foliert gul med dekorsett for kunde. Utrolig flinke og service vennlige med stor kompetanse innenfor foliering og toning av ruter.


Ikke bare leverte de til avtalt tid og avtalt pris , men bilen så som ny ut. TODELT FOLIERING : Denne XC60en har fått en todelt farge. Enten den er hvit eller rød orginalt, skal lakken holde seg jevnt om du bevarer bilen godt.


Foto: MARCO REKLAME Vis mer. Miljøvennlig fjerning og støvfri fjerning av bunnstoff til svært gode priser. Fjerning av gamle bunnstoff og primer med sandblåsing båt , glasblåsing båt , skraper eller slip maskin.


Plastpest sjekk og behandling. Etter behandling skrog er klar før nytt primer og nytt bunnstoff. Det går ju alltid att ändra färg eller mönster om man tröttnar.


Hoppas du får många bra råd och tips och hoppas du vågar gör något lite annorlunda. Slik kan du spare tusenvis av kroner på småskadene. Kristiansund har vi firma som driver med slikt, ett av dem tarn7-10tusen for helfoliering hvis du hjelper til litt selv. Andre, mest serriøse og beste tar godt betalt, oppi 20tusen og mere. Trenger du hjelp til å montere dekor på bilen, eller sette på folie?


Vi monterer dekor eller folierer både privatbiler og firmabiler. Om ønskelig, kler vi bilen din med heldekkende folie. Ring oss for mer informasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg