fredag 13. januar 2017

Industriell stue

STUE : Stuen har fått en touch av glamour. Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller En hyttestue i skandinavisk stil. Lampen Grand Nuage er laget av franske Designheure. Den overtok Jean og Connie etter en gullsmed som måtte flytte til mindre lokaler. Lampen var inspirasjon til innredningen av stuen.


Sofaen i lær, Carlton, er fra BoConcept.

Det tunge betongbordet fra tidligere Living brakte paret med seg fra Trondheim. Hvilken sofa å velge, avhenger av dine ønsker og budsjettet til din disposisjon. Foretrukket, velg en moderne sofa laget av naturmateriale - for eksempel bomull. Skinnsofaen er også et hyppig valg for å designe en industriell.


Hos oss finner du alt du trenger for å innrede stuen din. Her er det brukt et robust utekjøkken! Men det er langt fra å være alt som er nødvendig for å få dette originale utseendet. Oppleves som kjølig, røff og industriell.


Industriell grå – en blåaktig grå tone.

Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har tilgjengelig her. Noen enkle tips for lys i stuen. Har du et stort rom er det fint å markere hjørner med f. Ned med veggen og bort med alt det som dekker eksisterende flater. Bort med alt og på med nytt.


Kjøp spisestuebelysning online Lampegiganten. Stort utvalg av moderne taklamper Lampegiganten. Høy kvalitet Ulike prisklasser LED Kjente merkevarer. Bestill dine moderne taklamper her.

Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule. Månedens instagrammer bytter stadig vekk farge i stua. Hjemmet til Elisabeth Halbjørhus er innredet i eklektisk, nordisk og industriell stil. Vegglamper og sengelamper i forskjellige stiler.


Ved å ha flere forskjellige lyspunkter når du lyser opp et rom, vil du kunne lage en lun og hjemmekoselig stemning. Mange sidestiller begrepet industriell og stil loft stil (Eng. loft – loft), men det er små forskjeller mellom dem. Etterhvert gikk stilen min fra det Franske landlige til en mer industriell stil.


Da kjøkkenet skulle pusses opp forsøkte jeg å lage en følelse av New York. Gjennom bloggen fikk jeg mange spørsmål om interiør. Spisestuer spisestuer du blir inspirert av.


INDUSTRIELL HYGGE: Spiseplassen i industriell stil befinner seg i et hus utenfor København.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg