onsdag 25. januar 2017

Rullegardin spesialmål

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Når du kjøper dit rullegardin på GardinShoppen. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Rullegardin for mørklegging leveres med kassett og sideskinner. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Det geniale med Zebra er at man kan ha åpent felt for utsyn eller lukke det mot hverandre for å hindre innsyn.


Hos Dekoria har vi stor erfaring innenfor sying av gardiner etter mål med levering fra dager. Se det store utvalget og bestill dine nye gardiner her. Lystette liftgardiner til rimelige priser. Alle Varia lamellgardiner leveres etter dine spesifikke mål.


Du kan finne videoveiledning i oppmåling av gardiner her. I øyeblikket sender vi varene dine innenfor hverdager. Levering på spesialmål. Våre øvrige produkter.


Ved ønske om et stilrent uttrykk kan panelgardiner være et godt valg. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Inspirasjonshuset å se prøver. Du får de i standardmål, eller spesialmål. Bambus gardiner i gråtoner. Jeg kan også lage bambus gardinene som romdelere. Dersom du er opptatt av kvalitet og detaljer er disse gardinene det lille ekstra.


Det anbefales at høyden på persiennen justeres etter høyden på. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy.


Hos Jemtex finner du funksjonelle persienner i den beste kvalitet. Vårt utvalg dekker mange ulike farger, materiale og størrelser. Tillegg for ekstra høye eller brede nettingdører.


Uttrekksmålene kan tilpasses i monteringen. Prisen er avhengig av bredde og høyde. Innred hjemmet ditt med flotte liftgardiner fra UNIG.


Kjøp plissegardiner online - Plissegardin på mål i den beste kvalitet - spar opp til. Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg