fredag 27. januar 2017

Gjøco terrassebeis fargekart

Finn fargekart gjøco terrassebeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Merkevarene til lave priser. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Men hvem ser vel hva renseprosessen gjorde med treverket, når det synes så alt for godt hvor dårlig den vanntynnbare terrassebeisen egentlig var…? Gjøco -forhandler på gjoco. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.

Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk. Kan blandes i mange farger. Terrassebeis basert på vanntynnbar alky tilsatt effektive midler mot svertesopp.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis , gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Men terrasse-rensen var ypperlig, den beste jeg har prøvd.


I vårt fargekart finner du tolv spesielt utvalgte og flotte farger å velge mellom. Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk.


Gjør det enkelt, og velg en terrassebeis som kun trenger ett strøk, som for eksempel TREBITT Terrassebeis. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Velg TREBITT Terrassebeis. Personlighet Det er viktig å velge farger man trives med.

Men husk at fargene kan gi et sterkt førsteinntrykk. Bruk dem derfor med kreativitet og omtanke. Trebitt Terrassebeis. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Tyrilin Terrassebeis.


Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg