torsdag 19. januar 2017

Fortunen arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Dette sikrer faglig bredde i alle våre arbeidsoppgaver. Vi dekker prosjektering og planlegging på alle nivå, både i store og små byggeprosjekt, utomhusarbei byrom, overordnet planlegging, formgiving av innemiljø, utstillinger og objekt-design.


Asplan Viak AS Selskapet har i snart år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Kong Oscars gate - Zander Kaae. Fortunen AS er lokalisert på Torgalmenningen i Bergen. Vi har i dag medarbeidere. Arkitektur N og din nye portal til god arkitektur. Kontoret ble stiftet som AS 04.


Nettsiden viser et utvalg fra tidsskriftet. LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby.

Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er. Donar AS med Molden arkitekter har vært totalentreprenør.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Vi ser fram til den vidare prosessen med dette viktige bidraget til Bergens kulturliv! Etter trusler om å forlate sentrum, ville byråkratene fremdeles nekte Hordaland Teater å bygge ut Logen. Nå gir byråd Anna Elisa Tryti teateret dispensasjon. Våre arkitekter og tegnere fokuserer alltid på å skape gode relasjoner til alle de involverte partene i prosjektene.


Ved å spille på lag med byggherre, kommune og de utførende fagene, bidrar vi til å gi rom for de gode ideene i alle faser av byggeprosessen. This care home is structured like a village, with single buildings along a curved common axis. Entrance is by the village -square and the administration. To the west lies three two-storey care wings, with six wards, each with ten rooms and a double-aspect communal space. TAG trenger seniorarkitekter!


Ulike mennesker - ulike behov. Dine ønsker og behov danner grunnlaget for oppdraget til arkitekten som er din rådgiver gjennom hele byggeprosessen.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Heidis. Heidi har jobber oppført på profilen. I lys av debatten om et svekket Bergen sentrum og behovet for fortetting, har de utarbeidet et radikalt forslag til hvordan Bergen sentrum kan nesten dobles i innbyggertall og areal. KVITESEI TELEMARK: Når han restaurerer forsøker han å skjule at resultatet ikke er originalen. Jeg er en hermegås, sier tømrer Thomas Sandvik Jakobsen (35).


Vi er ARTEC – arkitektur og prosjektadministrasjon. Sammen skaper vi byggekunst. ARTEC er et bergensbasert kontor som jobber med arkitektur og prosjektledelse. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Ana-Maria har jobb oppført på profilen. Hvis en plan er bygd opp slik at et utall arkitekter kan bidra, får du det mangfoldet en by skal ha. Vi møter Mannsåker sammen med Gro Havelan leder for arkitekturavdelingen, på Fortunens kontor, med utsikt mot Torgall- menningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg