tirsdag 24. januar 2017

Jotun kvist og sperregrunn

Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt.


Les tester og omtaler før du kjøper. Kvist - og sperregrunn. Specs: Grunning, Innendørs,.

Jotun kvist - og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag.


De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.

Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist.


JOTUN KVIST - OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Finn laveste nettpris her. Helmatt spesiallaget alkydbasert maling for sperring og isolering av overflater med skader fra fukt, nikotin, røyk eller sperring av kvistgjennomslag fra gran og furu. Malingen er tynnet med Isoparaffin som er svært luktsvakt. Dette er markedets mest universelle sperregrunn , som også fungerer der vanntynnede produkter kommer til kort.


Endelig en grunning som har kvistlakk inkludert. Aldri har grunning vært enklere. Påfør to strøk grunning før ønsket farge. Husk at kvister kan slå gjennom maling uansett hvor gammelt treverket er.


Har en bøtte med Jotun kvist- og sperregrunn som har stått en del år. Husker ikke sist jeg brukte den, sikkert 3-år siden. Den har tyknet i bunn, men resten fremstår noenlunde normal.


Kan dette brukes, eller bare å pælme? Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Sperregrunning er et alternativ hvis panelet har veldig mye kvist , men man må kjøre to. Det er ikke kun Sense fra Jotun som har slik maling. Har brukt sperregrunn på furudører med påfølgende hvit maling strøk, etter 2-år skinner kvisten gjennom helt tydelig.


Leverandør har nå endret tekst på malingsspann, og sier nå at det skal brukes strøk sperregrunn for å få sperrefunksjon mot kvist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg