mandag 30. januar 2017

Milebrent tretjære

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Milebrent tretjære , brun kg. Rent naturprodukt som egner seg til både nytt og gammelt treverk.


Fargene på bilde på betraktes som en veiledning og kan ikke benyttes for direkte sammenligning med det ferdige resultatet. Original ren, mørk tretjære basert på furu som gir en dyp mørk farge. Påføres i ett eller flere lag, som skal tørke mellom hver påføring. Kan eventuelt tynnes med Terpentin for bedre inntrengning. Naturens egen medisin mot inntrengning av vann, salter og.


Deretter bør behandlingen gjentas alt ettersom hvor utsatt veggen er. Tretjære Her er den mest tradisjonelle milebrente tretjæren du kan få. For best resultat varmes tjæren opp til max grader og påføres i sol og varme. Tyri Tretjære Med historisk sus.


Tretjære er vår eldste behandlingsform, og en del av norsk byggeskikk. Mange historiske bygninger er behandlet med tretjære , og du finner det igjen bl. Skriv ut Din handlekurv.


Du har ingen varer i kurven Bestselger. Båtspiker, galvanisert mm, pr stk. Alt innen trevirke som en selvbygger av tradisjonelle trebåter trenger. Smører man båten med rein tjære. Består av lys, milebrent tretjære , kaldpresset rå linolje og balsamterpentin, og passer godt i kombinasjon med basen Herdins Fargetone til Tjæreolje.


Milebrent tretjære

I Norge finnes det fortsatt stavkirker igjen fra middelalderen, og de fleste av disse tjærebres med milebrent (svenska: dalbränd) tretjære fra. Brannbekjempelse Flytt beholdere fra brannstedet hvis det er mulig uten risiko. Beholdere i nærheten av brann bør flyttes eller kjøles med vann. Særlige farer knyttet til stoffet eller stoffblandingen Karakteristiske farer Produktet er brennbart, men ikke brannfarlig.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre. Tretjære eller tjurru, er en svart eller brunsvart tyktflytende væske, som kjemisk består av en blanding av organiske syrer og estere. Tjære har vært brukt som overflatebehandling av trevirke i hus og båter så langt tilbake som vi kjenner til slike byggverk. Tradisjonell skipshandel med kystkultur og handtverk.


Utstyr til båtbygging, rigging og seilmaking. Dukprodukter og tauverk. Tretjære har lange tradisjoner i Norge og i norsk byggeskikk. Beskytter godt mot fukt.


Tretjæren gir treverket et vakkert, patinert og eksklusivt utseende og dufter godt av tjære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg