tirsdag 10. januar 2017

Glassbord design

Hos oss finner du et variert utvalg av møbler til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Søk etter glassbord design på den nye KensaQ. Stilfulle designede bord.


Glassbord er preget av en stabil konstruksjon og en garanti for holdbarhet i mange år.

Moderne bord er møbler av høy kvalitet som vil glede seg over uendret, estetisk design i mange år. Glassbord overser ikke plass - de gir en følelse av friskhet og eleganse til interiøret. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en klassiker i tre er ensbetydende med ordinært design – tvert imot. Våre sofabord er bygget på dansk designtradisjon, hvor vi utfordrer og leker med tradisjonen med respekt, samtidig som vi sørger for nytenkende design.


Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Stort eller lite, høyt eller lavt – hva du enn er ute etter finner du bordet her!


Det riktige stuebordet er et dekorativt møbel komplimenterer sofaen din.

Pene bord til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert et bord for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.


For ikke-glass kjøkkenbord er design med celler vanlig (for skjeer, gafler og så videre). Vi har også glassbord , trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. I glassbord vil slike bokser se uæstetisk ut. Men i understrukturen kan du lage metallceller som vil tjene som en bar.


Eller legg frukten i containere-lakobel. Sofabordet Rakel fra Ellos har moderne skandinavisk design og er laget i mdf og tre. Vi starter med en kompakt modell med en glass topp og massivt bøk treben inspirert av skandinavisk stil.


Laget av Alinéa, har dette moderne møbelet avrundede hjørner som gir det et spennende og originalt utseende. Alle møbler kan ses og prøves i våre lyse lokaler på Skytta Industrifelt, kun min fra Oslo sentrum. Det må gi tilstrekkelig plass til hvert husstandsmedlem, og samtidig være et møbel som er lett å rengjøre. Du har sikkert allerede sett vårt tilbud på spisebord i glass.


Vår nettbutikk har et stort utvalg av designer glassbord.

Hvorfor fremmer vi spisebord med glass så mye? Fremfor alt er de tidløse. Se vårt utvalg her og kjøp på nett eller besøk en av våre mange butikker! Designer glassbord til stuen:Det finnes mange eksempler på originale designer glassbord ! Her er en modell som umiddelbart fanger øyet.


At Glassboard we love working with companies both large and small alike. From niche widgets to mass market consumer electronics our talent and passion for hardware design helps our clients find success. Dette glassbordet, er designet og laget av lokale Sognatre AS, vår levrandør av kjøkken, trapper og tremøbler og selges kun hos Designhuset Sogn. Larholm vintage bordlampe.


Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her. Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg