tirsdag 24. januar 2017

Lilla putetrekk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.

Du kan enkelt bytte stil eller oppdatere stuen etter sesong, gjennom å bytte putetrekk. Velg mellom myke og lekre putetrekk i ulike farger og mønster. Dette putetrekket er i 1 lin og er laget i en miljøvennlig produksjon.


Frisk opp sofaen med myke og lekre putetrekk , se vårens trender her. Hopp til hovedinnhold Store selector. Bomull er et mykt og lettstelt naturmateriale som kan vaskes i maskin. Den skjulte glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket. Passer til puter 65xcm.


Dette er et nydelig putetrekk som er et flott tilskudd til den klassiske og tradisjonelle julepyntingen.

Den har striper i stoffet, noe som gir den et unik og lekkert uttrykk. Laget i grovvevet bomull og lukkes med dekorative knapper. En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk.


Varier mellom fløyel, saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex.


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Rektangulært putetrekk i lilla velur.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. IKEA - SÖMNTUTA, Putevar, mørk lilla , Føles sval mot huden siden den er laget av bomullspercale, tettvevd tekstil av fintrådet garn. Trådtettheten viser antall tråder per kvadrattomme med tekstil. Jo høyere trådtetthet desto mer tettvevd tekstil.


Alle Blå Grønn Flerfarget Grå Lilla Rød Hvit Gul Brun Sort Rosa Beige Oransje 1. Pute Pynt opp sofaen med lekre puter, du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom.

Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg