mandag 23. januar 2017

Folie vindu innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Levering til hele Norge. Du kan trygt handle billig hos oss. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!


Om du har et bad med helt rene glassvegger, men gjerne vil skjerme for noe innsyn kan vi anbefale en av våre frostede design.

En frostet folie får du både i heldekkende, men også i ulike mønster som bølger, striper og snøkrystaller. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden.


Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Slik fester du folien : Vask vinduet godt, og la det tørke. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter.


Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vindusfilm er en folie som festes innvendig på vindusglasset.


Det er heller varmereflekterende folie å få tak i. Folien hindrer innsyn. Profesjonell miljøvennlig folie med god kvalitet og holdbarhet. Skjerm og stopp innsyn og samtidig slipp inn masse lys.


Passer utmerket på soverom, baderom, kjøkken, dusjkabinett, veranda rekkverk, kontorer, møterom og alt av vinduer , hvor du ønsker å gjøre et særpreg. Våre vindusfolier kan monteres på alle slette flater som er helt fri for støv og smuss. Eneste du trenger er å klippe folien til riktig størrelse, spraye vinduet med vann og dra av beskyttelsespapiret som kommer med. Posisjoner folien på vinduet og bruk en sletter til å presse vannet fra midten og ut mot kantene. Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.


Hvis dette er ønske, så må det brukes ugjennomsiktig glass eller - folie mot innsyn , men denne vil redusere gjennomgang av dagslys betraktelig og formørke rommet.

Enda en fordel: Frostet folie kan lett fjernes igjen, uten å etterlate spor. Noen velger å dekke hele glassflaten med folie , mens andre velger folie opp til brystningshøyde. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.


Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg