fredag 27. januar 2017

Jotun optimal dør og vindu

Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Fakturabetaling eller handlekonto? Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


DRYGOLIN vindu og dør – Jotuns originale for vindu og dør. Malingen er meget værbestandig, har meget god heft, og god flyt.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Lister og Karmer,. Utvendig trebeskyttelse, spesielt egnet for høvlede flater som f. En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk.


Moderne teknologi gjør at malingen holder glans og farge år etter år, samtidig som at malingen tar opp minimalt med skitt. Dette gir deg lengre vedlikeholdsintervaller. Sjekk utvalget og kampanjetilbud her!


Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK.

Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre. Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f. Spesialmaling for høvlet treverk og glatte flater. Ved metall, anbefales det å grunne med Quick Bengalack Metallgrunning først.


Kombinert akryl- og alkydmaling (hybridteknologi) for svært langvarig og dekkende. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Optimal kan også males på beslag av plast og metall.


På vinduer og dører kan du velge beis, dekkbeis, olje eller spesialmaling for vinduer og dører. Bruk av vanlig maling vil ofte medføre vinduer som går tregt og er vanskelige å bruke. Bar endeved påføres 3-strøk vått-i-vått. Tidligere behandlet treverk påføres strøk. Huset skifter karakter.


Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Bart tre påføres strøk Jotun Impregnering for Tre. Grunningen må strykes godt ut.


Drygolin Vindu og dør. Nytt høvlet treverk: strøk.

TYPE: Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Spesielt egnet til høvlet treverk som for eksempel vinduer, dører, staffasjer, hagemøbler, gjerder og andre detaljer utendørs. Den er klebefri, hefter meget godt og beholder glans og farge over lang tid. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger.


Svært god farge – og glansstabilitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg