tirsdag 10. januar 2017

Sängram

En sängram i trä kan beroende på vilken du väljer skapa en mer lantlig stil eller stram och modern om du föredrar det. Om du har behov av extra förvaring finns det sängramar som erbjuder även det. En sådan kan exempelvis passa perfekt i tonårsrummet eller som förvaring av extra täcken och kuddar i gästrummet.


Genom att placera din madrass i en snygg sängram kan du skapa den stilen du vill ha. När du spanar efter nya sängar måste du bland annat fundera på hur stor sängram du behöver och det beror på hur stor madrass du redan har eller tänker investera i.

Kika runt på webbplatsen och hämta inspiration bland alla våra olika sängar. Sängjätten erbjuder ett brett sortiment av sängar och sängtillbehör. Välkommen att handla online eller i våra butiker.


Vår styrka är vårt pris! En sängram skapar en trygg viloplats för dig och din familj, vilket med för att du kan nyttja alla nattens timmar på bästa möjliga sätt. Hos Trademax hittar du ett brett urval av sängramar i olika storlekar, former och utföranden, allt för att du ska kunna anpassa hela din heminredning på ett sätt som du trivs med.


Kolla också om du kanske hittar en sängram med förvaring som du gillar, för fler praktiska ändamål!

Utforska vårt utbud av sängramar och hitta den som passar dig och ditt sovrum bäst! En hel sängram i trä ger en genuin och ombonad känsla. Våra sänggavlar har samma fina känsla som våra sängramar, men är en enklare konstruktion.


En sänggavel kan hängas på vilken säng som helst. Rama in sängen med en sängram av massivt trä och ge sovrummet ett naturligt och vilsamt intryck. Genuint med en förfinad materialkänsla och en lågmäl tidlös design. En sängram med hög fotgavel avgränsar sängplatsen men behåller samtidigt luftigheten. När du köper en sängram är det viktigt att du tänker på storleken.


Om du har en tjock kontinentalsäng behöver du se till att ramen du funderar på att köpa har tillräckligt djup, så att alla resårmadrasserna får plats ordentligt. Se också noga till att du beställer rätt mått i längd och bredd på ramen. Söker du efter sängar, sängkläder, soffor, heminredning och möbler så finns det också att handla här.


Till skillnad från sängar helt i trä har vidaXL också sängstommar som kombinerar trä och metall – perfekt för en industriell stil! Andra populära material som men ofta ser i skandinaviska och retro designer är textil. Det finns många färger att välja blan såsom mjuk grön, grå eller blå.


Letar du efter en mer speciell sängram ? Hos oss kan du välja bland många olika.

Om du är ute efter en snygg och billig sängram så har du hamnat helt rätt. Vi har sängramar både för dubbelsäng och för enkelsäng. Här hos oss på bygghemma. En sängram är en sovrumsmöbel som går hela vägen runt din säng och kramar den, resultatet är en ombonad känsla. En sängram från oss har rena linjer och vackra detaljarbeten i designen för att ge ditt sovrum av den skandinaviska designestetiken som appellerar oss nordbo.


Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Sängram ar online på Shopalike. Snygg men kass konstruktion. Du får vara lite händig när du monterar denna säng.


Skruvhålen till mittskenam sängen ska vila på satt inte rätt. När du handlar av Furniturebox vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Köp en prisvärd sängram i hög kvalité från Trademax. Alla storlekar, även barnsängar. Gratis hemleverans inom 4-dagar.


Räntefri avbetalning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg