onsdag 18. januar 2017

Glass vannkoker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Vannkoker med temperaturkontroll – få riktig vanntemperatur til yndlingsteen din. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Takket være det integrerte elementet forhindrer man også kalk, noe som gir vannkokeren en lengre levetid. Kjøp Vannkoker glass på Kelkoo. Med en vannkoker koker du raskt opp vannet.

En lettvint måte å raskt få litt varmt vann på – du trenger ikke å bruke kasseroller eller kokeplater. En vannkoker er praktisk og effektiv å ha på kjøkkenbenken. Her finner du vannkoker fra kjente merkevarer som Wilfa og Philips. Crystal Clear fra Breville er en gjennomsiktig vannkoker i glass som lyser blått når den arbeider.


Den koker vann veldig raskt og kan koke opp vann til bare én kopp om gangen. Siden den er gjennomsiktig er det ekstremt lett å se hvor full den er og hvor lang tid det er til vannet koker. Handle enkelt online hos ellos.


Kannen står på en 360° bunnplate, er laget i glass og utstyrt med to nivågraderinger, avtakbart filter samt skjult varmeelement. Hele vårt utvalg av vannkokere. Fra lekre designobjekter til de enkleste produktene med fokus på funksjonalitet og pris. Vannet kan kokes opp til 8 9 eller 1grader. Philips vannkoker har også varmebevaringsknapp, men ikke noe display som viser vannets faktiske temperatur.


Alle knappene lyser opp når de trykkes inn. Stilig vannkoker i glass på hele 7L. Vannkokeren har et blått effektlys som gjør det gøy å se vannet koke!

Premium materialer og stilig design med ZJG801CL Persona Glass Vannkoker Med sitt unike firkantede design og verdensledende Schott DURAN Glass kan du virkelig se forskjellen med denne stilige og funksjonelle Persona glassvannkokeren. Point PRO POK70GLer en lekker vannkoker i glass. Produsenten lover dl oppkokt vann på sekunder. Det er slett ikke noe å klage over. I tillegg til glass har kokeren et blått led-lys som bidrar til en svært stilig effekt når vannet varmes opp og kokes.


Persona Glass vannkoker er en del av Kenwoods Persona-serie, som er den første frokostkolleksjonen som er laget av glass. Derfor passer denne vannkokeren perfekt sammen med brødristeren som også er laget i glass. Glasset gir deg muligheten til å følge med på når vannet koker. Se utvalget på Tilbords. Vi har vannkokere fra Sabor og Stelton.


Vannkoker Glass l CHVK210. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Champion CHVK2er en fin vannkoker med en Kanne i glass. Takket være glasskannen kan du følge hele oppvarmingen, den blå ledbelysningen i bunnen forvandler boblene i vannet til et vakkert skue.


Med et volum på l har du en vannkoker som passer utmerket ved alle anledninger. Vannkoker i glass og rustfritt stål Den første hurtigkokeren fra Philips i glass og rustfritt stål er ekstra solid og har lang levetid. Kenwood K-Mix Vannkoker er enkel å plassere på basen da den er utstyrtmed en 3graders base.


Videre har den også en vannstandsindikator som gjør det mye enklere å holde et øye med hvor mye vann man fyller på i kannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg