fredag 13. januar 2017

Beiset trepanel

Glattpanel børstet furu 14x1beiset Midnight Choir 7- per lm Kjøp. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure Nature interiørbeis. Dersom panelet er gulnet bør du først bruke.


Beiset , lasert, malt, lakkert. Resultatet blir jevnere og med en kvalitet som ikke er mulig å få til med malekosten hjemme.

Våre effektpaneler har i tillegg blitt strukturbørstet og beiset , og noen varianter har fått et nennsomt lag med skimmer eller glitter. Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Krokskog er en veggpanel som passer like godt i det moderne hjem som i eldre boliger. Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept. Panel typen benyttes.


Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.

Bjertnæs Sag har et beiskonsept med standard utvalg av beis i trendy farger, og gjør ønsker å gjøre ferdig beiset panel lett tilgjengelig for deg. På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live. Standard farger Våre standard farger er inspirert fra naturen.


Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Og kan blandes i mange farger!


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Hvordan male tidligere beiset eller lakkert trepanel inne. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkert panel. Naturen går aldri av moten og trepanel på innvendige vegger brukes fortsatt i store utstrekning. Noen kan nok ha litt vegring for å gå i gang med overflatebehandling av trepanel.


Tanken på kvistlakk, grunning og minst to strøk maling kan for noen virke svært omfattende. Men noe bør du gjøre med panelet ditt. Trepanel har unike egenskaper. Tre har unike hygroskopiske egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme. Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale.


Mange i tvil om en kan påføre panelbeis direkte oppå en lakk, på grunn av at lakkens hinne over panelet medfører at beisen ikke vil trenge inn i treverket.

Strukturer og behandlinger på trepanel. I tillegg til å velge profil på bordlengden, må du ta stilling til om du ønsker ubehandlet eller behandlet panel. Malt, beiset , lasert, strukturbehandlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg