tirsdag 17. januar 2017

Merkespray

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hurtigtørkende merkespray med svært god dekk- og strekkegenskaper. Kan også brukes til merking på gress og grus. Malingen forsvinner etter ca.


Merkespray med lang levetid og høy effekt. Meget økonomiske og frøye bokser. Se vårt utvalg i dag. Vi er leverandør av a. Europas ledende produsenter.


Merkespray

Det er enkelt å bestille i nettbutikken. For merking av vei, tunnel, mur, rør- og ledningsføringer av ulike materialer, som f. Mercalin RS merkespray er en miljø-tilpasset hurtigtørkende spary. Inneholder verken freon eller tungmetallholdige pigmenter i fargen.


Brukes til merking når god holdbarhet ønskes, f. Fargen har god festeevne og tørker raskt. Kan ikke overføres fra et dyr til et annet H3- Gir. Allsidig og enkel i bruk! Hagmans fluorescerende merkespray er ideell til bruk på for eksempel vei-, skogs- og byggearbeidsplasser. Sprayen tørker raskt.


Merkespray

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Alt av utstyr til linjering og oppmerking av fotballbane. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold.


Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti. Motek har orange, gul, rø blå, grønn og hvit merkespray til bruk på bygg med breeam dokumentasjon. Kontakt oss og snarveier. Tydelig oppmerking forenkler hverdagen og oppmerking med merkespray skaper du raskt og enkelt et flott og varig resultat. Vi har også alle hjelpemidlene du trenger.


Stort utvalg, rask levering! Marksmann merkespray for perfekt merking av sau og lam og når ein har bruk for mange fargar. Sit på våt eller tørr pels, – vassbestandig, – tørkar hurtig, – forsvinn ved vask av ulla. Til merking av de fleste underlag, også fuktige.


Bra priser og rask levering. Linjemalingen er både slitesterk og værbestandig. Vår merkespray er for bruk innen bygge- og oppmålingsarbei traseer, tre- og skogsvirksomhet.


Utmerket heft også på lett fuktig underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg