mandag 16. januar 2017

Maling jotun

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus.

Her kan du lese mer om JOTUN OPTIMAL OptiWhite. Alt du trenger til maleprosjektet ditt - Se vårt utvalg av maling og maleutstyrt i vår nettbutikk. Jotun Spesialrens for gulnet panel liter. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.


Kanskje er det noen panelbord som bør byttes, en vegg som trenger litt maling , etc. Hvis det fortsatt er nattefrost der du bor, bør du vente litt med å gå igang. Nytt og mer effektivt vaskemiddel!


Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Tapet, maling , gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning.

Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Malejobben innebærer som oftest mer enn selve malingen. Planlegging og skikkelig forarbeid er helt avgjørende for et vellykket sluttresultat.


Kom innom XL-BYGG, så får du tips, maling og tilbehørsprodukter som gir deg grunnlaget for et perfekt sluttresultat! Enten du skal kjøpe maling fra Jotun , sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg