fredag 20. januar 2017

Grå maling soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Pauls Blue, som har grå -grønne undertoner. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet.

Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt. Det er viktig å vite at grått ikke er grått.


Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule. Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Vi synes det er så gøy å se alt som blir lagt ut.


Slik tar du gode interiørbilder med mobilen. I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. Naturlig harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være.


Jeg liker å kombinere detaljfarger, ettersom det skaper en tydelighet og forsterker følelsen. Soverommet er malt med den beroligende og komplekse blågrå fargen Denim Drift, med listverk malt i hvittfargen White Wispering. Veggfargen på bildet under er den populære Denim Drift- en vakker blå- grå farge.

Med detaljer i hvitt og mørkeblått er det en lekker farge på soverommet som gir et sofistikert utseende. Bonytt og Rom 123) Grått og blått. Lure og gode farger på soverrom Sammen med varme tekstiler blir det riktig så delikat. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene.


Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Vi skal male soverommet (se bilde nedenfor), og i den forbindelse trenger vi litt fargetips. Alt annet skal være i bomull (tak, vindu, osv.), mens sengen er i fargen Shell (se vedlagt bilde).


Gangen utenfor er i grått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg