onsdag 18. januar 2017

Skjenk moderne

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Handle raskt og enkelt på Ellos. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sjekk ut skjenk moderne. Oppdag moderne skjenker fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem.


Tre skuffer over tre skapdører, innredet med hylleplater. Stemplet med Bahus-merke på bakveggen. Den består av tre-dører med softclose og justerbar trehylle bak hver dør. I tillegg er skuffer med softclose og skuffer dekket med svart filt.


Skjenk moderne

En skjenk i mørkt tre gir et rustikt uttrykk og treskjenken med ben gir en funky retrostil. I vår meny på venstre side kan du filtrere fram en som oppfyller dine kriterier. Kanskje er du ute etter en skjenk i en viss stil, som en landlig eller en rustikk, eller kanskje en skjenkvitrine med en sann vintagefølelse? Eller leter du kanskje etter en moderne skjenk med belysning, eller et trendy sidebord med en topplate av marmor?


Med en TV- skjenk i et pent design får den gode opplevelsen en ekstra estetisk dimensjon – uansett om fjernsynet er av eller på. Hvis du ønsker enda flere muligheter til å skape et estetisk miljø rundt TV-en, kan du med fordel se vårt utvalg av TV-bord her. Lykke til med å la deg inspirere og komme i gang med å skape et innbydende hjem.


Skjenk moderne

Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Med en skjenk kan du skape en god og harmonisk stemning, pynt opp med personlige gjenstander som bilder eller blomster. Et vitrineskap gir deg en elegant og smart oppbevaringsløsning. Her kan du gjemme bort rot i en del og vise frem sølvtøyet glassdelen.


Kjente merkevarer til gode priser. Stilfulle skjenker fra 6nok. Skjenker til lave pris. Tøff og moderne Crow skjenk i sort finert eik. Kjempe utvalg fantastiske skjenker i både moderne og klassisk design.


Skjenk moderne

Vi har godt uvalg skjenker i betongimitasjon, hvit eller svart høyglans. Vi tilbyr skjenk i ulike design til alle rom, både moderne og klassiske. Se vårt sortiment av skjenker til rimelige priser! Modern Samling by Craftenwood presenterer stilfull og moderne skjenk i grå.


Flere produkter i samme kategori - Trykk her. Leter du etter noe mer moderne , har vi også høyglans skjenker, som alltid gir deg noe stilfuldt og moderne til stuen din. Derfor er vårt utvalg det rette stedet å starte, hvis du trenger inspirasjon til, åssen en skjenk kan passe inn i hjemmet ditt. Hos A-Møbler finner du skap og skjenker med tilhørende spisegrupper som kan skape et helhetlig uttrykk. Du kan også mikse og matche ulike materialer for en mer leken stil.


Våre skap og skjenker er moderne , klassiske, trendy og praktiske. Praktiske skap og skjenker A-Møbler tilbyr skap og skjenker med både åpne og lukkede løsninger. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg