torsdag 12. januar 2017

Hengelamper glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Tre, tekstil, glass og betong er utrolig trendy.


Minimalistiske lamper som fungerer som lysende statements, uten noen snirkler, er særlig populære. På jakt etter pendler og hengelamper ? Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! Men det er faktisk stor forskjell på hvor mye lys en hengelampe avgir.


Du kan nemlig få både glass hengelamper og lamper i metall mv. Vi tilbyr også taklamper i en rekke ulike materialvalg, slik som kobber og klassisk metal-finish. Siste tiden har takpendler av glass blitt svært populært i mange varianter som frostet glass og røykfarget glass. Bruken av glass er på vei tilbake.


Hengelamper glass

Du finner naturligvis også LED-pendellamper i klassisk design. Selv om lampen er utstyrt med moderne teknologi, må ikke utseendet nødvendigvis være moderne. Denne typen belysning er oftest valgt for spisestuen.


Svært ofte er taklampen plassert i midten av taket. Hengelamper Design – sjekk ut Selly Home-tilbudet! Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet.


Se hele utvalget av taklamper og plafonder på. I vårt utvalg finner du pendelamper av så forskjellige materialer som glass , metall og tre. For mange typer er det du som avgjør fargevalget ut fra din øvrige innredning. Vi fører de største og mest moderne merkene innen lampedesign. Hvor høyt skal lampen henge?


Det avhenger av hvor stor del av rommet den skal opplyse. Pendler i glass av høy kvalitet Glasslamper fåes i mange forskjellige former og farger og uansett om stilarten er romantisk eller i et rått look! Mange av våre brands har flere glasslamper i sitt sortiment og spesielt tradition, Normann Copenhagen, Design By Us, Piet Hein, Flos og Tom Dixon har et større utvalg. Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt.


Hengelamper glass

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Vi har ett stort utvalg av taklamper inne, plafonder og hengelamper til enhver smak i alle prisklasser. Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning.


Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss. Lampen er av munnblåst glass og tre, designet av Maija Puoskari for Mater. Enkle linjer, slik vi vil ha det. Pendler finnes i forskjellige utforminger og materialer – glas er én av dem og det er mange, gode grunner til nettopp å velge en pendel i glass ! Glass er et materiale som tilfører rommet et mer sart uttrykk og som står i skarp kontrast til mer hardføre metallmaterialer.


Hengelamper glass

Hadeland Glass kupler med Lidner skrubeslag. Omkrets på den stor kupler er cm. Den andre har litt mindre kuppe i omkrets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg