torsdag 12. januar 2017

Maling til baderom

Gode baderom-løsninger som passer til alle rom og budsjetter. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alt du trenger til ditt bad. Se vårt utvalg fra mobilen!


En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Din leverandør av lakk og maling.

Stort utvalg og rask levering. Det finnes mange hvitnyanser, så husk også å ta hensyn til evt. Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her. Silkematt, vakkert og vanntett. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom.


Grunning av nytt treværk sørger for at treet suger til seg maling jevnest mulig. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. Når du skal i gang med malingen er det alltid viktig å ha riktig utstyr og egnet maling for prosjektet.

Som redskap til overflatebehandlingen er det mulig å bruke pensel, rulle og sprøyte. Ny, vakker og matt maling til baderommet. Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet.


Med LADY Aqua våtromsmaling får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. Et fint baderom må ikke bestå av fliser og steinmaterialer. Med ny farge kan baderommet forandres til et herlig hjemmespa og bli en avkoblende oase å være i. Du må gjerne gjøre jobben selv, men vær nøye med å følge maleranvisningene og slurv ikke med forarbeidet. Vi kan bidra til at kunden oppnår lave årlige driftskostnader til et hus gjennom solcellesystemer, – kombinerte varmesystemer.


For eksempel: varmepumper, peis med vannkappe, som produserer elektrisitet fra solen til eget behov (fotovoltaisk system) og salg av overskuddsenergi. Oppvarming av varmt vann og sentralvarme fra solen (solcellepanel). Før du starter arbeidet er det viktig at du har riktig utstyr og maling til prosjektet.


Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males. Ikke alle malinger tåler vannsøl som blir liggende. Vi gir deg seks tips til forarbeid før du setter i gang med å male flisene.


Har du funnet fargen din til badet? Her ser du våre mest populære farger til badet.

Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til grundig renovering av badet eller en oppfriskning av vegg- og dørfarger. Kan ikke se at noe har tatt skade. Har god ventilasjon så jeg ser ikke helt den at man skal ha så spesiel maling for tak på bad. Ikke ta dette som noen fakta fasit, men det er nå min. For å få flisraden til å gå opp med veggens bredde, måtte noen av flisene kappes inn mot hjørnet.


For å få likt kapp inn mot alle hjørner, startet de flisleggingen fra midten av veggen. Etter å ha flislagt helt opp til taket, kunne den nederste raden med fliser monteres. Et rom som er funksjonelt samtidig som det er et sted du kan slappe av og kjenne deg avslappet og i harmoni. I dag finnes det er vell av muligheter for å få akkurat ditt drømmebad.


Det gjelder bare å finne de løsningene som kan fungere i akkurat ditt baderom. Velkommen inn til oss for å finne dem! Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter.


Informasjon om cookies Vi bruker cookies for å gi deg en god opplevelse av nettsiden. Hva slags maling til bruk i baderom Malt baderomsvegger, tak og trim ta juling. Uansett hva slags maling du velger, har det å tåle høy luftfuktighet, og med mindre ventilasjon er utmerket, bør bad maling være mugg motstandsdyktig. Vi har alt fra gulvmaling og gulvlakk, til betongolje fra malingseksperten Trestjerner.


Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Her finner du alt til ditt baderom. Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer.


Med høyglansmaling synes absolutt alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg