fredag 27. januar 2017

Salg markiser

Sjekk ut salg markiser. Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Finn salg markiser nå på Kensaq.


Kjells markiser er Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av solskjerming. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning.

Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Plisse og duette er det produktet som øker mest i salg blandt våre innendørs-produkter. Vi hjelper deg gratis med alt det tekniske. To til vi duer bredde meter.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Europris fører vindusmarkiser og markiser til vegg i ulike lengder og bredder.


Enkelte av markisene er elektriske.

FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet.


Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen. Behov for sol- eller vindskjerming? Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Vi kan skifte duk på alle markiser , men i endel tilfeller er slitasjen på profiler og armer så omfattende at man bør vurdere ny markise. Vi tilbyr markiser med ulike overflate behandlinger på stativene.


Elokserte flater (sølvgrå) for lang levetid og lakkerte for de som foretrekker det. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det nødvendige tilbehøret. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre det lettere for deg å velge den markisen som passer best til dine behov. Solskinn er ofte en svært velkommen gjest her i nord.


Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris. Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk.


Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer. Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG.

En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Vi leverer solskjerming av topp kvalitet i Drammen. De beskytter mot både sol og innsyn.


Vi har et stort utvalg av modeller, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg