tirsdag 31. januar 2017

Edi løsning

Våre EDI-integrasjoner effektiviserer flyten mellom våre og kundens systemer. Unngå manuell håndtering, kontakt oss i dag. Finn edi løsning hvis du ser nå.


Sørger for at godset blir levert raskt og med høy kvalitet. Rask flyt i godstransporten og effektiv informasjonshåndtering.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvilken nytte har EDI for deg som leverandør? Systemet bidrar til at du kan forbedre og forenkle dine interne rutiner og få en mer oversiktlig logistikk. En type tjeneste som du bør kombinere med booking- EDI er Pickup Point API. Da får kunden din opp flere valgfrie hentesteder gjennom din løsning.


Når hun velger sitt henteste legger du denne informasjonen videre i din booking- EDI , som kommer til oss. Høres dette ut som noe for deg? Vi har flere løsninger på lur.

Vi er et norsk programvarehus med års erfaring når det kommer til både utvikling og installering av EDI software. Vår kompetanse bidrar til at du kan få en trygg og sikker meldingsutveksling med den beste løsningen tilpasset fremtiden. Din avsenderinformasjon, dine fraktavtaler og ditt kunderegister vil via dette programmet enkelt konverteres og du vil i løpet av kort tid være klar til å ta fatt på din nye transportadministrative hverdag. Gratis EDI-løsning ProTeria Frakt WEB, fra kr.


Vår web- løsning i Xtra small versjon (opp til 2pakker pr. år) er gratis. ORTOK må implementeres som Edifact- løsning. Den enkelte leverandør av ortopediske hjelpemidler må selv ta ansvar for dette.


EDI , elektronisk datautveksling, grunnstandard for utveksling av elektroniske forretningsdokumenter mellom datamaskiner. Internasjonal EDI bygger på standarden EDIFACT (Electronic Data Interchange For Administration Commerce and Trade). Innenfor denne standarden er det utarbeidet meldingstyper som blant annet dekker områder som faktura, ordre. Tilbyr EDI løsninger for transportadministrasjon. Støtter per i dag transportører via EDI samt ca 1andre transportører via enklere former for overføring.


Lokalisert i Åndalsnes i Møre og Romsdal. Daglig produseres det mellom 20. EDI sparer arbejdsti fordi ordrer og fakturaer sendes frem og tilbage elektronisk uden manuel indtastning.


Logistras EDI løsning Cargonizer. Samtidigt bliver kvaliteten af dokumenterne højere, fordi de ellers uundgåelige tastefejl undgås.

For at lette udvekslingen af elektroniske dokumenter er der udviklet en række EDI -standarder. EDI -Systems er en softwareleverandør som leverer løsninger for effektiv styring av lager og lagerhotell. Beste 3PL løsning i markedet. Driftssikkert - robust. Strekkodemerking og EDI-overføring - effektiv transport og info.


Kombinasjonen av strekkodemerking og EDI -overføring fører til rask flyt i godstransporten og effektiv informasjonshåndtering. Etiketten skal være av et slikt materiale at den tåler fysisk belastning og at pakkenes underliggende struktur ikke påvirker lesbarheten av kodene. Elektroniske fakturaer er en bestemt type EDI -melding (Electronic Data Interchange).


EDI omfatter andre strukturerte dokumenter som overføres elektronisk som ordrebekreftelser, prisfiler, o. Hvis bedriftens EDI-løsning er fleksibel, blir også virksomheten fleksibel. Finnes det fordeler med en EDI-løsning som bedrifter til å begynne med kanskje ikke tenker på, men som de ofte er raske med å ta i bruk når de har en EDI-løsning på plass? Som oftest har bedriften funnet ut hva fordelene med EDI er før de kontakter oss. Som bruker får du forenklede forsendelsesrutiner, bedre kontroll på sendt gods, redusert tidsbruk på utskrift av fraktbrev, transportetiketter, godslister og kvitteringslister, samt overføring av EDI og sporing av gods.


Med EDI flyter alle meldingene mellom leverandører og kunder elektronisk, etter definerte og avtalebestemte kriterier. Når en kunde bestiller en vare sørger EDI for at informasjonen gjøres om til et standardisert format, slik at meldingen går direkte inn i leverandørens system. EDI – Electronic Data Interchange, er prosessen med å bruke datamaskiner til å utveksle elektronisk informasjon, for eksempel forretningsdokumenter, mellom selskapene. Selskaper bruker EDI programvare for å erstatte papir transaksjoner med elektroniske transaksjoner og for å kommunisere med andre bedrifter elektronisk, system til system. Logiqs løsning på denne utfordringen er Logiq Web EDI.


Det fungerer ved at kjeden sender ut ordre til sine leverandører på sin foretrukne måte, uavhengig hvordan mottageren kan motta dette. Dette gjør altså at kjeden kan sende 1 av deres ordre elektronisk. Løsning for forsendelse av pakker som støtter mange transportører og produkter, innkludert Bring’s Pakke i postkassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg