søndag 22. januar 2017

Kjøkkenhåndkle

Den offisielle Damask nettbutikken. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


På jakt etter et flott og stilig kjøkkenhåndkle ? Hos oss finner du et stort utvalg kjøkkenhåndklær i forskjellige farger og mønstre i god kvalitet.

Egner seg like godt til å tørke av glass og gryter som til å tørke hendene. Et kjøkkenhåndkle med god absorberingsevne er en uunnværlig hjelper på kjøkkenet. Gå for et håndkle med lekkert design for et eksklusivt preg på kjøkkenet.


Kjøkkenhåndkle i 1 lin som er veldig praktisk å ha i nærheten når du lager mat eller tar oppvasken. Gjør det hyggeligere på kjøkkenet med koselige kjøkkentekstiler! Et dekorativt kjøkkenhåndkle kan tilføre et ekstra element på kjøkkenet. Vi har flotte kjøkkenhåndklær i ulike mønstre med gode absorberende egenskaper.


Med et forkle kan du pynte deg før gjestene kommer uten å måtte bekymre deg for at antrekket blir tilsmusset.

Marius kjøkkenhåndkle er laget i slitesterk bomullskvalitet, som flere av våre andre kjøkkenhåndklær i bomull. De har på grunn av sin kvalitet også en veldig god absorberingsevne. Det alle forbinder med monogram er nok et kjøkkenhåndkle med bestemors initialer sirlig brodert inn! Dette er høykvalitets bommullshåndklær i vaffel-mønster og klassiske motiv som kan gå i arv i generasjoner!


Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Fint og enkelt Kjøkkenhåndkle heklet i et flott mønster som gir en lett, bølget struktur.


Finn favorittfargen din og bland med kjøkkenkluter i samme mønster. Riktig god fornøyelse! Vår telefontid er fra 10. Ensfarget kjøkkenhåndkle. Bomull har stor sugeevne og egner seg meget godt i kjøkkenhåndklær.


Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Denne legger ikke igjen lo eller merker på gjenstander som blir tørket. Vær oppmerksom på at kjøkkenhåndkle ikke erstatter glasskluten, som altså skal brukes til polering og pussing av finere glass og porselen.


Strikket kjøkkenhåndkle.

I fjor fikk jeg noen flotte nøster med “Multifarget Bomuldsgarn” av Vilma. De har ligget her og ventet på at jeg skulle lage noe av. Opplev gleden ved et oppvaskhåndkle som er designet og vevd med utgangspunkt i tørreegenskaper, uansett om materialet er bomull, lin eller en blanding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg