fredag 23. desember 2016

Arkitekt stord

Legg inn anbud gratis hos oss! Etter kort tid samlet ABO all sin virksomhet på Os, men fortsatte med oppdrag i hele bergensregionen. Vårt kontor ligger på Leirvik, i hjertet av Sunnhordlan midt mellom Bergen og Stavanger. ABO er en ledende aktør innenfor fagområdene arkitektur og plan.


Gjennom helhetlig planlegging, jobber vi frem mot en estetisk god og funksjonell arkitektur.

Trenger du arkitekt i Stord ? Anbudstorget hjelper deg å få god pris fra arkitekter i Stord. Det er GRATIS og uforpliktende for deg som forbruker. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Arkitekter med sivilarkitekteksamen eller mastergrad i arkitektur kan bli medlem av Norske arkitekters landsforbund og og Arkitektenes Fagforbund. De tre avdelingene vil fortsette å være lokalt eid og drevet, men vil etter sammenslåingen fungere som ett kontor, og ha én felles kurs.


Når vi nå går sammen, betyr det at vi kan arbeide mer dynamisk, mer fleksibelt. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL.

Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


ARKITEKT i STORD har aldri vært enklere! Gjelder pris- og designkonkurranse med senere samspill om ny Knarvik barneskole. Skolen skal romme 3elever i 1. Totalt bruttoareal ca. Arkitektørane er eit kontorfellesskap som husar Herre Arkitektur og NOA Design. Desse vert drivne av Audhild Herre og Tove H. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Med lidenskap for arkitektur og landskap. Vi er et arkitektkontor med ansatte, er lokalisert på Kyrksæterøra, mens Hanne jobber på vårt avdelingskontor på. Omega Areal leverer byggtekniske tjenester. Vi har kontorer i Ølensvåg, Frakkagjerd og Stord.


Vi bygger arkitekttegnede boliger i ferdigelement og har flere års erfaring på området. Vi er også behjelpelig å komme med innspill på tidlig fase på tegningsunderlag som kan gjøre prosjektet kostnadsbesparende for kunde. Se hennes roller (4) og relasjoner (11) i næringslivet - og hvilke bransjer Karoline Eldøy er aktiv i.

Arkitekt Stord - Norge med telefonnummer, adresse og kart. KONTAKT, OPUS arkitekter. Arkitektfirma Stord - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt skal flytte til nye lokaler utenfor Leirvik sentrum på Stord.


I dag er det Statens vegvesen som holder til på den aktuelle tomta, men lokalene er gamle og slitne. Den eksisterende vegstasjonen skal rives, og et nytt bygg skal opp. Tre soverom nede gir overnattingsplasser i massevis, i tillegg er det god plass på hemsen.


Og med det praktiske vaskerommet, blir det bedre plass i bilen også. Byggverket er i tegl og har 5plasser. Bjørlykke Jørund Arkitekt. Hovedkontoret ligger på Stord , men firmaet har også et kontor i Bergen.


Ny systemarkitekt i Arego-teamet! Etter år som programmerer og systemarkitekt er vi glade for at Tommy valgte å bli systemarkitekt hos Arego.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg