mandag 21. november 2016

Hay mega dot sengeteppe

Hay mega dot sengeteppe

Rask levering og personlig service! Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Søk hay mega dot sengeteppe. Mega Dot Quilt er et dekorativt teppe til sengen. Teppet er også velegnet som cover til sofaen, som på få øyeblikk omdannes til et stemningsfylt kosemøbel.


Teppet fås i to bredder, som passer til standar sengebredder på både enkelt- og dobbeltsenger. Mønsteret er sirkulært og kombinerer moderne designidealer med et subtilt og sanselig grafisk uttrykk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Hay mega dot sengeteppe

Specs: Bredde 195cm, Lengde 245cm, Gul,. Utsiden på sengeteppet er 1 bomull, og gir en myk og deilig følelse på soverommet. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Logg inn for å følge dette.


HAY sengetepper i flere modeller. Hay mega dot sengeteppe. HAY har etter hvert utvidet deres sortiment av sengetepper betraktelig. Et tofarget og vattert sengeteppe med sirkelmønster.


Teppet er mørk grå på en side og lysere på den andre - slik at du til en kan re opp sengen med variasjon. Laget av ren bomull i høy kvalitet for ekstra mykhet og holdbarhet. Sengeteppet måler 260x2cm. Made from pure, high quality cotton for extra softness and durability. Finn hay mega dot sengeteppe.


Superfint sengeteppe fra HAY ! Vær opmærksom på sengens højde og bredde, når der vælges enkelt eller dobbelt sengetæppe. Danmarks førende designbutik. Vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet. Tæppet er også velegnet som cover til stuens sofa, der på et øjeblikke får møblet til at live op.


Hay mega dot sengeteppe

Tilføy til gaveliste Detaljer. Mega dot sengeteppe er en del av den populære sengeteppe serien fra HAY.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg