onsdag 16. november 2016

Inspirasjon til konfirmasjonsbordet

Tips til hvordan pynte konfirmasjonsbordet Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord. Samle mange små vaser midt på bordet.


Kanskje konfirmanten har en favorittdrikk? Bruk de tomme flaskene til vaser for et mer personlig uttrykk! Fyll på med vann, og plasser deretter et hav av ulike blomster i vasene.

Her får man best resultat om man holder seg til én fargetone, og tenker på at blomstene skal ha litt ulik karakter. Inspirasjon til konfirmasjonsbord. Da viser kalenderen april, og om en måneds tid er det klart for de første konfirmasjonene her i indre Østfold.


Håper dere har hatt en fin påske, hvor enn den har blitt tilbragt. I dag deler jeg flere ideer til hvordan man kan dekke et konfirmasjonsbord. Det første, med tema “Fargerikt”, kan du se her.


Denne gangen er tema “Natur”. Stilen passer fint til en konfirmant som feks liker jakt og fiske, eller er en.

Eller kanskje hedersplassen på festbordet skal gå til noen av konfirmantens gamle leker? Les også: tips til konfirmasjonsbordet. Den hestegale kan få ponniene fra barndommen på bordet, og til den lego-interesserte kan man bygge den kuleste bordpynten gjestene har sett! For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg ville hjelpe til og dekke bordet til min venninnes sønn som skulle stå til. Bord dekking, inspirasjon.


De er like fine til sommerbordet på terrassen som til festbordet på hytta ved sjøen. På dette bordet passer de ekstra godt til pottene med terrakotta-look, og til sukkulenter og keramikk. Tips: Hvis du vil ha avskårne blomster på konfirmasjonsbordet , kan de søte telysholderne også brukes som små blomstervaser.


Sizoweb kan brukes som bordløper, både på langs og tvers av bordet. Du kan klippe til den lengden du har behov for. Hva er ditt tips til hvordan man skal dekorere konfirmasjonsbordet ? Tenk fargeharmoni, enkelhet og bruk pengene på blomster - og mindre på andre ting. Da får du et frodig konfirmasjonsbor som gir deg stor effekt ut av lite. Britts Boutique har spesialisert seg på moderne.


Konfirmasjonspynt, dekorasjoner og alt annet du trenger til konfirmasjonsbordet og festlokalet, finner du her! Konfirmasjonsdagen er en stor dag, og det er ofte høye forventninger knyttet til denne dagen. Planleggingen av taler, gaver og mat er noe man starter med i god tid før den store dagen.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det er viktig at konfirmanten selv er med på planleggingen slik at dagen gjennomføres i tråd med konfirmantens personlighet. En av de tingene vi kanskje bruker mest tid på er hvordan festbordet skal dekkes. Et bord til jente og et bord til gutt.


Tips og ideer til konfirmasjonsbord. Det er konfirmasjonstid og jeg har funnet fram mine beste tips til borddekking, blomsterdekorasjoner og serviettbretting til den store dagen. Nedenfor finner du linker til fine festbord som passer til konfirmasjon, minst ideer til blomsterdekorasjoner og mer enn ideer til serviettbretting. Skal du arrangere konfirmasjon, og trenger inspirasjon til borddekking? Da har du kommet til riktig sted.


Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede konfirmasjonsbor som vi håper kan inspirere deg. Trenger du pynt til konfirmasjonen? Da finner du et stort utvalg av pynt som kan passe hos festkompaniet.


Deler på denne siden. Se resten av konfirmasjonsbordet her. Det nærmer seg konfirmasjonstid og i dagens blogginnlegg skal du få både inspirasjon til bordpynt samt. Vi ga dere denne oppfordringen på facebooksiden til BoligPluss: Send oss bilder av ditt vakreste festbord! Bidragene varierte fra bryllup til sjørøverfest, og fikk oss til både å le og få lyst til å sette oss ned ved bordet.


Se alle bidragene her. Hold deg til nøytrale farger, og da spiller det ikke noen rolle hvilket merke serviset er. Har du ikke komplett til alle i samme, så spiller heller ikke det noen rolle. Så lenge alt er i nøytrale farger er dette små detaljer veldig få legger merke til. Er ikke mange som har komplett servise til stykker, så bruk det du har.


Vi har skrevet litt om bildet og så klart også lagt med link tilbake til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg