mandag 7. november 2016

Arkitekt oslo enebolig

Les mer om vårt prosjekt her. Finn din nye bolig her. Vi bygger i hele landet. Vårt mål er å skape bærekraftig arkitektur med høy kvalitet. Legg inn anbud gratis hos oss! Bestill online og spar opptil !

Nybygg, Påbygg, Tilbygg, Renovering og Garasjer. Vi tegner, søker og følger opp byggesaken til ferdigattest. Villa at Holtet, Oslo.


The starting point was typical: a tight suburban site and a limited budget. The ground floor footprint is small, but the first floor cantilevers out to create covered areas below, and a variety of smaller volumes adapt to the site conditions and allowing for a selection of views on all sides. Erling Viksjø Eneboliger Enebolig i Sande. Inge Dahl Eneboliger.


Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser av eneboliger hentet fra den norske tidsskriftssamlingen i biblioteket. Prosjektene som omtales er av.

MARK ONLINEARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge. Arkitekt tjenester gjort enkelt! Det finnes selvsagt arkitekter som priser tjenestene sine altfor høyt, eller gjør dårlig arbei men generelt sett vil det å bruke arkitekt på byggeprosjektet ditt være en fornuftig investering. En ansvarsbevisst og dyktig arkitekt vil kunne lose en engangsbyggherre gjennom ukjent farvann og frem til prosjektet er vel i havn. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Fiskevollbukta, Kadettangen i Bærum, Vippetangen og Bjørvikautstikkeren. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de. Akvarieselskapet ønsker å bygge et vannøkologisk museum med vekt på vannets betydning for menneskets liv på jorden og havet som vårt viktigste spiskammer. Status: Rammetillatelse gitt. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling.


Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. TAG trenger seniorarkitekter! Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av alle rom. Vi er et lite arkitektkontor som jobber med utvikling av eneboliger, hytter, kontorer andre type bygg.


Boligen er rammesøkt, og prosjektet er ennå under utvikling. Modernistisk familiebolig med atelier. Det blir en ny fargepalett, og mye av fasaden som nå er rå betong skal også få farge.


Dette kommer til å bli fint!

En av blokkene står nå ferdig, og stråler i sin nye grønnfarge. Enebolig SPå Godlia i Oslo har vi tegnet og ferdigstilt en enebolig med praktikantdel og garasje under terreng. Garasjen deles med eksisterende bolig på eiendommen, og på denne måten frigjorde vi areal til å kunne bygge nytt og bevare hage for begge boliger.


Få en oversikt over arkitektene i Oslo , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. Nordstrand i Oslo Brannfjellveien. På disse sidene presenteres moderne, norsk, miljøvennlig arkitektur og stedsutvikling hentet fra NALs prosjektdatabase.


Atelier Oslo skaper unike steder, rike på opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg