torsdag 1. august 2019

Møbler til soverom

Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Trenger du møbler til ditt soverom ? Er det ny seng du er på utkikk etter, eller trenger du møbler til oppbevaring?


Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av? Vi har et bredt utvalg av alle møbler du trenger for å skape ditt perfekte soverom.

Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Alt du trenger til soverommet. Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,. Kontinentalsenger Rammesenger Regulerbare senger Vendbare madrasser Overmadrasser Sovesofa Nattbord Garderober Sengetøy Hodegavler og sengebenker.


Velg mellom myk, medium eller faste madrasser slik at du finner liggekomforten som passer deg. Sov godt i et balansert og avslappende soverom. Hos oss finner du senger av høy kvalitet. Vi har også alt av dekor og interiør til soverommet.


Hva med et nytt nattbor et mykt sengesett eller en god leselampe? Få et drømmesoverom som gir deg rom til å hente ny energi. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.


SOVEROM Med flotte, forseggjorte dobbeltsenger i heltre fra Kistefos er grunnlaget lagt for en god natts søvn. Her ivaretas det praktiske så vel som det estetiske, med tilvalg som skuffer eller fyllinger på sengesidene og høy eller lav fotgavel. Garderobeskap rundt seng gir en god utnyttelse av plassen på soverommet.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske.

De grunnleggende møbler i hvert soverom er sengen. La oss huske at det ikke bare er behagelig, men også solid og praktisk konstruksjon. Har du behov for å utnytte små soverom på hytta, eller en komplett soveromsløsning hjemme.


Soverom inspirasjon - KLIKK! De fleste av våre møbler er ferdig montert, men der hvor det kreves omfattende montering kan dette gjøres til avtalt pris. Det store møbelsenteret på Hamar vest.


Her finner dere alltid gode tilbud fra alle våre avdelinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg