mandag 5. august 2019

Spray folie

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Brakes Norge har hovedfokus på bremser og understell samt tilhørende produkter og er Norsk importør for anerkjente merker som EBC Brakes, Brembo, HR, Powerflex og. Klar folie, brukes som beskyttelse mot riper og mekanisk slitasje,. M Glassrens spray 500ml kr 15Kjøp. Slip 3M Scotch Brite Hvit kr 2Kjøp.


Masker opp området du ønsker beskyttet - legg så inntil tynne strøk for å oppnå samme beskyttelsen som vanlig transparent folie.

Lakk, Karosseri med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på. Epost: Passord: Logg inn Registrer deg her Glemt passord. Giv dine fælge, vinger, skørter og meget mere nyt liv med denne smarte film spray. SPRAY FOLIE is een verwijderbare vloeibare rubber coating, in een 4ml spuitbus.


Deze laag kan dienen als bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag of aanhechting van vliegen. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.

Lakkbeskyttelse for panser. Spray folie i sort til feks. Leveres i sort go transparent farge. Ta Kontakt med forhandler for å kjøpe dette produktet! Koster over 6kr per sett.


Har prøvd spray , og resultatet ble strøkent men kortvarig. Vores folie beskytter din bil mod ridser,. Bare rist boksen godt og spray det på – det vil se ut som i perfekt stand igjen etter spraying. Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt Folie -skjerming Frosting av vinduer og glassfelt Vindusdekor og profilering Folie med logo, tekst, informasjon m. Gjør jobben ved å fjerne gammel sprayfolie enda enklere. FOLIATEC SPRAY FOLIE FJERNER 400ML.


Leter du etter folie til bil, så finner du det hos oss. Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved videre bruk samtykker du til dette. Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet, og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste eller nal.


Du kan også bruke folie som festes på den tradisjonelle måten, med et sterkt lim på baksiden. Denne er billigere enn de elektrostatiske variantene, men sitter ikke like lenge.

Alkor Kontaktplast Glassdekor, finnes i flere mønstre og bredder på henholdsvis 4 6og centimeter, forteller Huss. Der Versiegler verbindet sich mit der Sprüh Folie , er schützt vor Beschädigungen und erleichtert das Reinigen. Kraftig skum som fjerner skitt og bremsestøv. Rasktvirkelde – dyp rengjøring – Syrefri.


Alle kjøretøyer i Norge har et unikt registreringsnummer, som gir informasjon om bilen og hvem som er eier. Når du oppgir registreringsnummer innhenter vi. Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. Har du glemt passordet ditt? E-postadressen må være samme som du registrerte deg med.


Dersom du vil dra hinnen av igjen, så er det bare å pirke løs en flik i et hjørne og begynne å dra. Her er prosessen den samme som med folie , men konsistensen er mer lik gummi enn folie , og er enda enklere å dra av. På undersiden sitter den originale lakken igjen, like glinsende som den var før du påførte Plasti Dip. Overmalingsbar: efter ca.


Hent sikkerhedsdatablad. Kjøpte en boks med plastidip sotings spray og skulle prøve på noen nye frontlykter i dag,hadde boksen i varmt vann først for og få opp temperaturen og sp. Men på frontlykter ville jeg brukt folie som nevnt.


Jeg kjøpte sot spray på biltema for å sote blinklysa mine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg