onsdag 10. desember 2014

Grønn fargekart

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

REFINED-hjemmet har et kuratert uttrykk hvor vintage-skatter, sjeldne design-objekter og kunst vitner om utsøkt sans for estetikk. Palettens gule og grønne nyanser og harmoniske aksentfarger lar detaljene komme til sin rett, og fremhever interiørets egenart. Les mer om Refined-temaet her.


Og vi er skjønt enige om at blågrønne, friske og turkise toner er svært behagelig å leve med. Bruk gjerne den helmatte malingen LADY Pure Color. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen.


Ifølge Jotun blir nå de grønne fargene dypere, mens de blågrønne tonene også kommer inn – sammen med røde nyanser i ulik fargestyrke. NYE FARGER: Kombiner enten på langs eller på kryss og tvers – det første skaper harmoni, det andre kontraster.

En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt som gir oss velvære og ny energi. I hovedtrekk vil vi se rødbrune, gylne, grønne , blågrønne og nøytrale nyanser, forteller Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. To hovedtrender har vært å roe ne trekke seg litt tilbake og ikke minst å oppdage hvor dyrebar naturen er. Av alle farger som var oppe til diskusjon, så vant grønt overlegent.


Skogen gir oss ro, mulighet til å samle tankene i en ellers stressende hverdag, og de vakre grønne nyansene hentet rett fra naturen, blir med oss inn i hjemmet i. Farger til både interiør og eksteriør. Denne mykere varianten av den blågrønne-nyansen er lekker med følge av grønne planter. Se så flott det blir med flere grønn -nyanser blandet sammen! Kählers høstkolleksjon er preget av grønt og blått. Se alle de fine produktene her!


Grønn – på alle fargekart. I høstens nyeste fargekart var grønnfargen godt representert med blant annet Antique Green, Treasure, Refresh, Airy Green og Northern Mystic.

Fra gammelt av var grønn fruktbarhetsfargen, og dermed også kjærlighetsfargen. Først i nyere tid er rødt blitt forbundet med lidenskap og kjærlighet. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg