fredag 19. desember 2014

Prisliste velux

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Velux Vinduer Pris. VELUX har en bred vifte af tilbehør, der kan være til stor hjælp, hvis du har et ovenlysvindue, der er svært at nå, eller hvis du blot ønsker at give dit VELUX ovenlysvindue en opgradering.


Produkterne er angivet med DB-numre. Det er like mye en løsning for alle som ønsker seg et sunt og friskt hjem året rundt. Automa tiske vinduer er midthengslede.

En regn sensor lukker vinduene automatisk ved nedbør. Men de krever et visst vedlikehold. Hvis du har behov for hjelp til service på dine vinduer, så kan du kontakte en av våre dyktige servicepartnere. VELUX takvinduer er produsert for å vare i mange år. Disse håndverkerne har svært god kunnskap om VELUX produkter.


Ein VELUX Dachfenster lässt zudem mehr Licht in den Dachwohnraum als ein gleich großes Senkrechtfenster in einer Gaube. VELUX Dachfenster sind für jeden Zweck geeignet: Ganz gleich, ob Sie neu bauen, Ihr Dachgeschoss nachträglich ausbauen oder Ihren Dachwohnraum modernisieren, bei VELUX immer die richtige Lösung. Se egen prisliste for ytterdører eller gilje.


Fleksible på det meste – bortsett fra kvaliteten.

PRISLISTE VELUX Det tas forbehold om trykkfeil og endringer i pris og NOBB-nummer. Lysmål Gjennomsnittlig dagslysfaktor i rommet må være minimum. Vedlikeholdsfrie vinduer med termomodifisert trekjerne og vanntett polyuretanbelegg. Herdet glass utvendig og laminert på innsiden.


Vi forhandler Velux takvinduer som er den absolutt mest kjøpte og med best kvalitet i sitt felt. Dette er fra Velux Norge og disse har 3-lags glass som har bedre u-verdi og bedre tilpasset det norske krav og miljø. Må ikke forveksles med andre aktører som selger polske Velux vinduer som kun har 2-lags glass. VELUX blendingsgardiner er testet for å gi den beste mørklegging i markedet.


De har en lyssikker forsegling, og er ideelle for montering i soverom, barnerom og hjemmekino. VELUX screenen er perfekt til å hindre oppvarming av rommet, da den stopper solstrålene før de varmer opp glasset. Varmen reduseres med.


Beide Bedienweisen sind im Dachfenster-Konfigurator auswählbar. Sie können sich hier aber auch die Preise für VELUX Dachfenster mit elektrischem oder solarem Antrieb in einer Übersicht ansehen. Alle produktene leveres med hver sin veggbryter for enkel betjening. Forhandlerprisliste inkludert NOBB-nummer Veiledende priser ekskl. Det er meget viktig å benytte håndverkere med den beste kunnskapen til VELUX sine produkter.


Vi kan garantere at du vil finne et vindu blant VELUX sine modeller som vil dekke dine behov og ønsker for et takvindu. Disse vinduene kommer med regnsensor og veggbryter.

Har du behov for solskjerming til takvinduene har Maxbo et stort utvalg av persienner og rullskodder til disse vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg