tirsdag 9. desember 2014

Pappa krus

Gi pappa et krus han kan nyte en kopp kaffe eller te fra. Pappa – vår alles første superhelt. Mannen som fikser alt, alltid.


Et slått kne, en skeiv hylle eller når bilen lager lyder den ikke skal lage. Denne koselige koppen fra Porsgrund Porselensfabrikk vil definitivt gi en heldig pappa et stort smil om munnen hver gang han nyter morgenkaffen sin. PAPPA FIKSER ALT KRUS.

Skål med stativ Stem Poppy 535. Stilige krus fra Sheepworld med mange ulike tekster. Tåler oppvaskmaskin og mikro. Bestill i vår nettbutikk! Trend Design sine produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet.


De forsøker hele tiden å tilpasse. Farsdagen er en hedersdag for fedre – Hva med å overraske med et krus ? Materialet er keramikk. Rengjøres i oppvaskmaskin.

Hvert krus kommer i flott gavekartong. Bak Lykketegning står Ingebjørg Rangøy Sjåland. Det som særpreger Lykketegning er at det sjeldent brukes. Kopper og krus er som t-skjorter, du finner de med alle mulige artige trykk og vitser. Her har vi både morsomme krus og flotte kaffekopper.


Skaff deg en av disse fantastiske koppene eller krusene i dag! Spre latter og godt humør ved frokostbordet eller på arbeidsplassen! Krus Visst er det koselig med Verdens beste pappa-krus og liknende, men nå er det på tide å løfte det til neste nivå!


Derfor presenterer vi disse morsomme, annerledes, sprø og innovative krusene - perfekte å gi bort eller, enda bedre, beholde selv! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hvitt krus med gullskrift: Verdens beste pappa. Kruset er flott bursdagsgave, fardagsgave og julegave til pappa. Nydelig krus i porselen til viktige mennesker i babyens og barnas liv. Leveres i stilig gaveeske med magnetlås.


Bruk esken til å bære varm drikke på en trygg måte. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.

Herlig krus med teksten: Lykken er å ha en pappa som deg! Far og Pappa-krus Snart farsdag ? Send dette via e-post Blogg dette! Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg