mandag 15. desember 2014

Muuto dots knagger

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Have fun with the dots!


Bruk knaggene hver for seg, eller vær kreativ og lag noe spennende på veggen, hvor du mikser både farger og størrelser. Passer veldig godt på soverom, i gangen, på kontoret etc. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem frihet til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.

Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Disse knaggene med sine runde former er flotte detaljer på veggen, og du kan arrangere knaggene slik du ønsker. Denne særpregede lille familien av kroker blir en flott detalj på enhver vegg. De avrundede kantene tar godt vare på klærne dine og det er mulig å arrangere dotsene i de mønstrene du selv foretrekker.


De runde myke formene er både praktiske og dekorative. Alltid gode tilbud og rabatter. LAGERSALG: Begrenset antall!

Finn laveste nettpris her. De avrundede og funksjonelle knaggende kommer i stor, medium og small, og er designet av Lars. OYOY Pieni Coat Rack,. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig?


Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske. De ulike fargene passer utrolig godt sammen så det er bare å mikse og matche. Lars Tornøe er en internasjonalt annerkjent norsk designer som har mottatt flere priser og utmerkelser. Hos oss finner du knagger til ethvert bruksområde. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Norges førende designbutikk. Miks forskjellige farger for et lekent uttrykk eller velg farger eller ensfarget for et mer subtilt uttrykk. Perfekt for gangen, soverommet eller et barnerom.


Tveit og Tornøe har designet knaggrekken DOTS som består av sirkulære treknagger i tre forskjellige størrelser. Den runde formen er skånsom mot klærne. DOTS knaggene er dekorative og kan kombineres i mange mønstre og sammensetninger.


De fortjener å synes en gang i mellom for å vise frem sin form og kvalitet. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander.

Dots Large - Mørke Grå 249. The DOTS er designet av Lars Tornøe for Muuto. Knaggene har allerede rukket å bli et ikon innenfor design. Med sin runde form tar den godt vare på klærne dine, uten å lage stykke hengemerker. Søk etter dots knagger på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på dots knagger fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. De vil også la deg arrangere dem på veggen i det mønster du liker. Designet av Lars Tornøe, produseres av Muuto.


Oppdatert Muuto Dots. Fine dekorative knagger fra Muuto , designet av norske Lars Tornøe. Laget av førsteklasses eik.


Elsker Muuto dottene =D Muuto har jo så mye spennende å by på, vanskelig å velge en favoritt. Så derfor tar jeg meg den frihet og ramser opp tre (og håper jeg likevel får to lodd).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg