onsdag 24. desember 2014

Plissegardin duette

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Ditt energiforbruk reduserer, som avlaster både moder jord og lommeboken. Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner. To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk.


Plissegardin duette

Bildet over viser plissegardin med enkel duk. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet.


Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Billigste på det norske markedet. Spesielt godt egnet til soverom for mørkelegging. De er fleksible, moderne, og finnes i flere ulike utførelser og farger.


Plissegardin duette

Naturlig lys Lys er kanskje noe av det som er viktigst for opplevelsen av rommet. Plissegardin duette lystett trådløs 130cm. Duette plissegardin BBkan leveres med lystett tekstil, og kjøres opp og ned (gjelder både øvre og nedre bunnprofil). Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt godtar du vår dette i tråd med vår personvernpolicy. NorDan persienner Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører.


Og du får dem selvfølgelig nøyaktig tilpasset etter mål. Trådløs og lystett plisségardin. Enkel å montere, fyller svært lite når den er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk. Passer fint til små og. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Plissegardin duette

Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Gardinen med flest modeller, noe som gjør at dette er produktet med mest variasjon og som man kan få til de aller fleste vindustyper. Man kan skjerme av ovenfra og ne nedenfra og opp, både ned og opp eller horisontalt. Leveres med lystett Duette tekstil i 1 polyester og vekt på 3gr.


Duette tekstile er en tekstil uten noen synlige hull hvor trekksnorene går i midten av tekstilen. Dette gir en god mørkleggende effekt. Finn din nye plissegardin i det flotte utvalget og nyt godt av rimelige priser, høy kvalitet og lynrask levering. Snorbetjent og utspent plissegardin kan man kutte ned i bredden selv. Utvalget av plissegardiner er stort, og det finnes mange ulike typer og størrelser.


Plissegardin duette

Velg riktig plissegardin. Før du bestiller dine plissegardiner bør du overveie hvilken type som best mulig dekker ditt behov for solskjerming og passer til dine vinduer. En plissegardin passer inn nesten overalt, fra soverom til kjøkken og stue.


Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiør. Visor lystette plissegardiner har europeisk produserte innsatsvarer av meget god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg